neidi Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Okazwłoka Aż tyle tekstów nie zamawiam i robię to nieregularnie żeby bawić się Katalina To jest słabe bo sprawdza tylko całe zdania. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez neidi Gunar pranie dywanów w Szczecinie - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katalina Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 neidi: wiem że program niedoskonały, trudno oczekiwać czegoś więcej po darmowym programie online.. jednak mi on w zupełności wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdw Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 A ja nie rozumiem - jak plagiat przez przypadek? Przecież nawet jeśli muszę przepisać położenie geograficzne, to mogę sformułować zdanie w inny sposób. Przecież żaden automat nie sprawdza plagiatu po "sensie" wypowiedzi, tylko po formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheNelly Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ten plagiat chyba polegał na tym, że były użyte pewne słowa, które często w opisie tej lokalizacji występują (no bo za dużo to tam nie ma ogólnie rzeczy), tak więc nawet jak zdanie było sformułowane w inny sposób to forma gramatyczna danego słowa była gdzieś użyta. Raczej mają tam programy, które sprawdzają nie całe zdania, ale po słowach czy coś takiego. SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheNelly Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wczoraj doszły mi środki, czyli czekałam równo tydzień na przelew Na duuuży plus fakt, że nie trzeba bawić się w wysyłanie umów pocztą! SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katalina Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Wczoraj doszły mi środki, czyli czekałam równo tydzień na przelew Na duuuży plus fakt, że nie trzeba bawić się w wysyłanie umów pocztą! TextBookers pod tym względem jest solidny W ogóle projekt się rozwija - ostatnio ponad 1000 zleceń do wyboru i koloru. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak będzie z rozliczeniem dochodów za 2014 rok? Będzie PIT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TextBookers.com Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Wczoraj doszły mi środki, czyli czekałam równo tydzień na przelew Na duuuży plus fakt, że nie trzeba bawić się w wysyłanie umów pocztą! TextBookers pod tym względem jest solidny W ogóle projekt się rozwija - ostatnio ponad 1000 zleceń do wyboru i koloru. Oby tak dalej! Dziękujemy za miłe słowa Jak będzie z rozliczeniem dochodów za 2014 rok? Będzie PIT? Oczywiście - tak jak informowaliśmy mailowo będziemy rozsyłać deklaracje PIT 11 elektronicznie na Wasze adresy e-mail - powinniśmy uwinąć się z tym do połowy lutego Pozdrawiam, Maciej Matysik TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO E-mail: biuro@textbookers.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neidi Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ktoś mi podpowie czy mając działalność na ryczałcie mogę pisać teksty i dorabiać sobie czasami w textbookers? I jak wygląda wtedy rozliczenie? W picie 27 to rozliczam czy pod działalność muszę podciągnąć? Gunar pranie dywanów w Szczecinie - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 nie musisz pod działalność podciągać, jeśli nie masz tego (copywriting czy pisanie tekstów) w PKD działalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ma takie pytanie: jak wygląda kwestia działania w TB, jeżeli otwiera się własną firmę, trzeba to do was jakoś zgłosić i zmienicie zasady rozliczania? Do tej pory pisałam jako osoba fizyczna, a za jakiś czas najprawdopodobniej to się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 nie musisz pod działalność podciągać, jeśli nie masz tego (copywriting czy pisanie tekstów) w PKD działalności możesz podać źródło takiej informacji? z tego co kiedyś czytałem coś co jest wykonywane w sposób ciągły podchodzi pod działalność gospodarczą Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TextBookers.com Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ma takie pytanie: jak wygląda kwestia działania w TB, jeżeli otwiera się własną firmę, trzeba to do was jakoś zgłosić i zmienicie zasady rozliczania? Do tej pory pisałam jako osoba fizyczna, a za jakiś czas najprawdopodobniej to się zmieni. Wystarczy w ustawieniach zmienić typ konta na firmowe Pozdrawiam, Maciej Matysik 1 TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO E-mail: biuro@textbookers.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 nie musisz pod działalność podciągać, jeśli nie masz tego (copywriting czy pisanie tekstów) w PKD działalności możesz podać źródło takiej informacji? z tego co kiedyś czytałem coś co jest wykonywane w sposób ciągły podchodzi pod działalność gospodarczą zgadza się - to jest wyjątek, nie może to być stały i regularny dochód, wybacz niedoprecyzowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dlaczego zlecenia są ostatnio tak porozbijane, że zajmują po kilkadziesiąt stron, a w każdym jeden tekst? Może by tak jakieś małe info dla zlecających, że jak mają 20 tekstów na jedną frazę, to niech umieszczą je w jednym zleceniu, a nie w dwudziestu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi