Skocz do zawartości

To ja też się pochwalę ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzieki ;)

PS

najważniejsze, że jak sie okazuje to wcale nie trzeba mieć "wypaśnego sprzętu" także chyba każdy może ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 4.10.2013 o 08:22, Beerbant napisał(a):

[Co do kucharzenia to nie wiem czy wiecie ale jeden z naszych modów jest wybitnej klasy kucharzem (nawet żarełko przygotowywał politykom) ;)

To zapewne nie o mnie, ale w mojej restauracji polityków też nie brakowało, tudzież innej maści celebrytów i bandytów. Od premiera, prezesa (wiadomo czego), posłów, pezydentów miast i innych trójmiejskich watażków, dobrze znanych aktorów, muzyków, sportowców aż po Nikosia, Dziada,Siergieja itp. W dobrze zlokalizowanym i porządnym lokalu to normalka. A że trafiłem na dobry czas, to i takich gości miałem na co dzień.

Wesoło było, czasami ciężko, ale się skończyło i nie zamierzam brać się za podobny biznes. Życie i zdrowie jest jedno. Gastronomia to bardzo ciężki kawałek chleba

Ja żarła na ściany nie wieszam. Ale za to w pokoju mam fotki muzyków (spore rozmiary), genralnie gitarzystów jazzowych, które robiłem przy różnych okazjach i w róźnych miejscach na świecie. Same gwiazdy: B.B.King, Eric Clapton, Al Di Meola, Pat Metheny, George Benson, Jeff Beck i paru innych. Każdy ma swoją pasję :)

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Wszystko co na fotach jest do wszamania ;) (żarcia nie można marnować) ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Zdjęciom nie zawsze można wierzyć :)

https://www.shredesign.com/photography/eyes

Oczywiście żartuję. Dodam jeszcze, że kucharz ze mnie żaden, ale uwielbiam książki kucharskie przeglądać, właśnie ze względu na zdjęcia potraw.

W dniu 4.10.2013 o 09:20, dargre` napisał(a):

aż po Nikosia

Nikoś swego czasu to mnie z "Morenki" (taka knajpa gdzie często bywał) czasami do domu odwoził :D

W dniu 4.10.2013 o 09:20, dargre` napisał(a):

Gastronomia to bardzo ciężki kawałek chleba

Czyżbyś "trzymał" Maxima ? ;)

W dniu 4.10.2013 o 09:43, Beerbant napisał(a):

Czyżbyś "trzymał" Maxima ? ;)

Maxim to stare czasy, ja nie aż tak dawno się w to bawiłem. I tych lokali było kilka.

Swoją drogą to pewna Pani mnie namawiała na Maxima, bo to akurat ktoś z rodziny trzymał. No ale jak Maxim wygląda to wiadomo. Poza tym nie sądzę, zeby politycy o których pisałem zaglądali do tego typu przybytków. Raczej wolą spokojne miejsca, anonimowe.

Swoją drogą to niewiarygodne jak długo można taką ruinę tolerować w takim miejscu. Niby inwestują w Orłowo, wiele się dzieje, a tu taka ruina w samym środku.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

W dniu 4.10.2013 o 09:59, dargre` napisał(a):

a tu taka ruina w samym środku.

Dokladnie, ale tam są chyba jakieś jaja z własnością gruntu z tego co słyszałem

W dniu 4.10.2013 o 10:31, kokodżambo napisał(a):

Potem się okazuje, że zdjęcia lepsze, niż jedzenie.

Czasami tak jest :D

Szczerze to się nawet nie pytałem ale sądzę , że z www lub fejsa w sumie to umowę zawieram z właścicielem tej sieci hoteli, korespondencja leciała z polskiego biura projektowego a projekt (wizualizacja) jaka dostałem do wglądu podpisana jest przez jakiegoś projektanta z Paryża...

W poniedziałek mam się spotkać to się dowiem skąd mnie żuczka wyczesali ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności