Pomyslowy Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam, Mam parę strone, które miały być śmieciowym zapleczem, a okazuje się, że generują sporo ruchu. Niestety jest to ruch bardzo niskiej jakości ponieważ ludzie nie znajdują na stronie tego czego szukają, tylko tekst o tym. Ktoś na przykład szuka frazy "harry potter film lektor online" "office xp pl do pobrania za darmo" i trafia na moją stronę, a na niej nie ma nic poza paroma zdaniami tekstu z zagnieżdżoną taką frazą. Jak można na tym zarobić? Jakiś prgoram płacący za odsłony? Może być nawet zagraniczny i z wypłatami na paypal, byle by przyjmował tego typu strony. Z gory dzięki za odpowiedzi i sugestie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alleszybkopl Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Proponuje jakiś program płacący za pobieranie plików itd. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Mylisz pojęcia, bo każdy ruch z wyszukiwarek jest ruchem wysokiej jakości, a w twoim przypadku niskiej jakości jest witryna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 @siewicz Jakbyś chciał odsprzedać takie małe zaplecze, to pisz do mnie KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Jakiś prgoram płacący za odsłony? CPM jakiś wypróbuj... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelDicson Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Oddaj mi te witryny, ja już zrobię z tego przychód hehe Jeżeli masz mało tekstu na witrynie mało info, a masz ruch, to uzupełniaj witryny. Przy dość wysokim ruchu sprawdzaja sie różne programy partnerskie. A jeżeli ci się nie chce uzupełniać, to wstaw reklamę CPM, ale z tego wielkich zysków miał nie będziesz. Darmowe próbki, rzeczy za darmo, programy lojalnościowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Spróbuj może Adfly'a (link ref), intersitial reklama. Przy dużym ruchu wygenerujesz mnóstwo $$. Wypłacalny. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mam nadzieję kolego że się nie obrazisz jak się podepnę ? Jak by co to edytuję i usunę. Tytuł jak powyżej . Na stronkę wchodzi 30-40 uu dziennie z kilkunastu krajów w tym 50-60 % z PL. Zagraniczni to Niemcy, Włosi, USA, Anglia i kilka innych. Strona o zabytkowych pojazdach pozycjonowana na podzespoły poszukiwane na całym świecie. Pozycjonowana na kilkadziesiąt bardzo niszowych fraz i w większości w topach w google.de , google.com. itp.. . Wchodzący w większości zostają na stronie dla zdjęć . Strona przynosi ładne zyski bo jak ktoś chce to zagada i "....mogę odsprzedać". Zastanawiam się jednak nad wrzuceniem dodatkowo jakichś reklam dla ludzi przy kasie ( z jednej strony rozrusza to troszkę portal , będzie bardziej "profesjonalnie" i jakieś drobniaki były by na opłaty ). Współpraca ze sklepami raczej odpada bo są tylko 3-4 sklepy na świecie w tej branży w tym jeden w PL z "niemieckimi" cenami.Klientela z klasy średniej i wyższej. Jakieś podpowiedzi jak można jeszcze dodatkowo dorobić? ps. W sumie myślałem o czymś takim jak droga biżuteria męska, jakieś garnitury czy perfumy ale nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać.Najbardziej zalezy mi na tym żeby było bardziej luksusowo na stronce . Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pozwole sobie odkopać, bo temat wysoko w topach, więc szkoda zakładać nowego Co na dziś polecacie dla ruchu niskiej jakości? Nie tylko dla pl. Przerobiłem szereg CPM (byłaby to dobra opcja) ale poza paroma perełkami reszta daje kwoty rzędu 0.0001$ Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly28 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 wrzuc jakies ciekawe fotki przez imagetwist zarobisz na kazdym kliku w obrazek , najwieksza klikalnosc maja oczywiscie ladne dziewczyny, ale ktos szukajacy cos o harrym potterze napewno sie skusi tez zeby obejrzec ladna panne. Image twist placi za polski ruch - 1,2$ za 1000 klikow Zarabiaj na smartlinkach w największej sieci CPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot_dan Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Wstaw reklamę CPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
procredito Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Na CPM zarobi tyle co nic przy tej liczbie wyświetleń. Po pierwsze wartościowa treść, usługi na tym można zarobić przy małej ilości odwiedziń. Pożyczka przez internet na konto - Procredito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.