hatrick Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Ten pierwszy oznajmia: - Wk****a mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest pedalskie, ciotowate i w ogóle!... Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź!!! Bo powiadam wam: kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Amen. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nic nie poradzisz, w panice szarpie za ramię Rysia: - Ej, k***a, powiedz coś, Ryś. Przecież my nie geje, prawda?! No powiedz coś...Ryś!... Na to ryś dostojnie: - Ryszard, pedale, Ryszard... Jeden z lepszych jakie słyszałem Modne ubrania dla dzieci e-kaan.pl Reklama na facebooku WhiteNet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ale się uśmiałem. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Świetne kradnę Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Też kradnę:-) Mistzowskie Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Samica (łosza, klępa) -> samiec (łosz, klęp) https://ksetlak.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 :D padłem Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dobre, dobre Ale wg mnie najlepszy jest ten: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/48244-dowcipy/page__st__270#entry655819 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Fajny ale bardzo stary. Niesamowite jak dowcipy dostają drugie życie. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietyahouse Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 brawo!!!ale się usmiałem.Biedny łoś przeprowadzki poznańpierwsze pozycjonowanie przeprowadzki poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbian09 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wszystko co starsze, kiedyś musi wróćić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 bez "s" na końcu Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisz Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Misiu z Zajączkiem złapali złotą rybkę i of coz rybka do ze nich starym tekstem, że 3 życzenia i w ogóle, tylko wypuśćcie ją. Na to Misiu: - Chciałbym żeby w naszym lesie były same niedźwiedzice tylko ja sam jeden niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i w lesie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Teraz kolej Zajączka: - A ja chciałbym motorek. Miś na niego gały wywalił, rybka mało orła nie wywinęła, ale cóż. Myk-bzyk i Zajączek już ma motorek. Misiu podjarany, ciągnie dalej: - Ja to bym chciał, żeby w całej Polsce były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i w Polsce same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Zajączek skromnie poprosił o kask. Myk-bzyk Zajączek w kasku. Misiu podjarany wali: - Rybka, ja to bym chciał, żeby na całym świecie były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i na całym świecie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Misiu cały happy i napalony jak buhaj po urlopie, leje z Zajączka. Zajączek wsiadając na motorek, rzuca na odchodnym: - A ja bym chciał, żeby Misiu był pedałem. Sklep z zabawkami gufi.pl Zabawki edukacyjne, klocki, gry, lalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatrick Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dawno go nie slyszalem , ale swietny. Modne ubrania dla dzieci e-kaan.pl Reklama na facebooku WhiteNet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dobry kawał - opowiem znajomym. Rzetelny ranking lokat - porównanie oprocentowania depozytów bankowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Opowiedz też o tym, jak zdobyłeś drugi post na pio. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.