SEOsklep24.pl Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 @MKucinski - czekamy na dalsze relacje z testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 domena była podana, ale przeczytaj cały wątek, to dowiesz się czemu jej nie ma Kto zdążył poznać domenę, ten już ją monitoruje Tak z ciekawości tylko Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dobra, jest w cache google tego wątku. Myślał już ktoś żeby dodać tekst na stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak mi napiszesz od razu wrzucę Póki co postawiłem cokolwiek, tekst dodam jak znajdę trochę czasu dzisiaj/jutro. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 @MKucinski Jak chcesz wygrać z Maxem, daruj sobie treść Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Je nie musi wygrywać bo nie może 1. nie chodziło mi zupełnie o nowe domeny 2. Moja wypowiedz była do osoby co mówiła że korzystając z GSA zatruje domeny niechcący. w tym teście chodzi o celowe za filtrowanie nowej domeny, trocha nie to o tym my gadaliśmy. Bo nikt przeciecz nie ustawia tylko śmieciowe domeny Jak się postarać można nafiltrować nowa domene Xr, SB, i każdym innym seo softem Ale i tak jestem ciekawy, bo taki syf z GSA tragicznie się indeksuje, zobaczymy co będzie po miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Wg majestica 235 linków, ahrefs pokazuje 768, od wczoraj od 19:30 22800 linków z czego ~6000 od 19 do 8 dzisiaj, więc wg. tych narzędzi z indeksacją nie tak źle. W październiku dodam do webmaster toolsów i zobaczymy ile google pokaże, tez mnie to ciekawi. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 100k linków poszło! Jutro rano wyłączę harmonogram, powinno wyjść około 150k zweryfikowanych linków. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To Twoje ?! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 to chyba nie jego Automated submission triggered by an embedded honeypot within WHMCS at -REDACTED-. This honeypot is triggered when the hidden honeypot form (not visible to humans) is submitted via POST requestand all required fields contain data. Submission process is wholly automated and therefore neither reviewed nor moderated by a human. However, the event has been logged locally and is both reviewable and reversible if required . DNS Lookup: 176.31.18.234. E-Mail domain: Exists and is valid (MX record found); E-Mail verification: Success (email recently verified; submitting immediately). No additional checks have been performed. Date of submission is included below. [2013.08.31 08:11:57] Honeypot Triggered. [2013.08.31 08:11:57] SFS report submitted successfully. Ale serwer z Hostamusa Linki gdzie kierują?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Haha nie Już nawet zapomniałem o przekierowaniach z domen .gov, a co dopiero je linkować... Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jak przebiega test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Majestic zaindeksował prawie 9k linków, ahrefs 7,3k. Tylko jedna fraza gdziekolwiek się pojawiła, aktualnie jest w TOP 30 Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus933 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 kto komu wypłaca PLN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Zapomniałem o tym wątku. Treści na stronę nie dodałem, brakowało mi motywacji bo nie widziałem w tym większego sensu. Domena wyszła na moment na 1ną frazę w TOP 30 i trzymała się TOP 30 - TOP 60, przy pingwinie wyleciała (wywaliłem ją już ze statystyk niestety). Domena to https://grzewcza-technika.pl, dodam ją popołudniu do GWT i zobaczymy ile linków zaindeksowało czy przyszedł jakiś komunikat cycuś. Majestic pokazuje na chwilę obecną 12,299 linków, z 200k po miesiącu to raczej kiepski wynik. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.