wrotek Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ciekawe czy Ci co zamówili w starej cenie będą mieli odnowienia już w nowej czy zostanie po starej. Po starej. OVH nie zmienia cen w trakcie (no poza ceną IP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 wrotek dowód na to? Płacę obecnie już w nowej cenie, chociaż kupowałem serwer jeszcze w marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Z tego co widzę OVH nie zmienia jedynie cen dedyków przy odnowieniu a usługi dodatkowe to już niestety idą według cen aktualnych. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Oczywiście, że OVH zmienia ceny dedyków, serwery ostatnio podrażyły o 4-12 zł bo wprowadzili rzekomą ochronę "ddos", którą i tak nie można zarządzać . Wczoraj w ogóle wstrzymali jakąkolwiek sprzedaż serwerów w Europie, bo odkryli, że wiekszość zamówien to przejścia ze starej oferty na nową i zostali z masą serwerów, z którymi nie ma co zrobić i mniejszymi wpływami od ludiz, którzy zamiast 200 zł za SP płącą 80 zł za kimsufi... Nie wiem czego oni się spodziewali. Info tutaj: https://forum.ovh.pl/...ead.php?t=16715 Teraz oczywiście jak już to w OVH bywało następnym krokiem zapewne będzie 200-300 zł setupu za serwer . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-K Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Albo zlikwidują kimsyfi całkowicie. Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ale to nie tylko Kimsufi są dla nich problemem. Swoją drogą trzeba być niezłym pacanem, by nie przewidzieć, że jak ktoś może mieć coś lepszego za mniej to z tego skorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ochroną DDOS można zarządzać przy pomocy API https://api.ovh.com/console/#/ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Nie wiem czego oni się spodziewali. Info tutaj: https://forum.ovh.pl/...ead.php?t=16715 Jeśli to jest ich oficjalne stanowisko to oznacza to, że nową ofertę zatwierdził jakiś idiota a inny idiota wymyśla takie teksty: Mamy serwery, ale nie chcemy ich dostarczać. To jest cytat roku jak dla mnie i pełna porażka marketoidów rodem z USA! Nie wierzę żeby to wymyślił jakiś francuski ormianin lub izraelita ... Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Wiedziałem, że się sprawa rypnie, ale stawiałem, że 3 miechy chociaż ta oferta wytrzyma. A wielu mi tutaj nie wierzyło . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Raczej nie chcą żeby ludzie ze starych przesiadali sie na nowe bo przez to ucieknie im kasa. Przez taką akcję dużo ludzi pójdzie do hetznera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jak by ktoś miał tego najtańszego Kymsyfa i nie korzystał - chętnie odkupię. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Tego najtanszego nie można przenosic miedzy klientami w ovh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tego najtanszego nie można przenosic miedzy klientami w ovh. Ale całego klienta "można" W OVH powstały znane już problemy z dostępnością produktów które są po prostu zbyt tanie w stosunku do cen rynkowych! W dodatku sami sobie zrobili konurencję Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-K Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 <p>Można zmienić kontakt techniczny i handlowy na innego użytkownika. Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pierwszy ceny obniżył hetzner. Ovh kilka dni po nim żeby nie było droższe od hetznera (nie sadze zeby to był przypadek że ovh zmienia ceny w tym samym czasie - raczej szybka reakcja). Obecnie springdatacenter ma takie same ceny jak stare ovh. Ze starymi cenami nie byli juz tak konkurencyjni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.