x1349 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A ja mam ciekawostkę. Czy oferta XXX czegoś Wam nie przypomina? :> No i ? wiesz ilu jest takich resellerów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A ja mam ciekawostkę. Czy oferta https://www.northhosts.co.uk/dedicated-servers/ czegoś Wam nie przypomina? :> Nawet wybór systemów podobny, no i forum mają.Można być pierwszym na forum :-) :-) 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No ja od 29 lipca czekam na mSP z ssd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No ja od 29 lipca czekam na mSP z ssd To już jest jakaś masakra... Rozumiem żeby tyle czekać na kimsufi ale na sp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To już jest jakaś masakra... "OVH.PL Lepiej niż w domu" Ja też czekam na mSP SSD. Ale krótko, od 06.08. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To już jest jakaś masakra... "OVH.PL Lepiej niż w domu" Ja też czekam na mSP SSD. Ale krótko, od 06.08. To pewnie jeszcze poczekasz, Szkoda, że zrobiono mi nadzieję(lecz informowano, ze to tylko nieoficialne dane, wg tego co widzi na cyferkach) Dziś zadzwonię i dowiem się co dalej z serwerem, bo już 22 dni czekam na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 19 dzień ja czekam - czyli nie jest tak źle https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Daj znać co ci powiedzą w o v h :-( 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dodzwoniłem się, i tym razem dowiedziałem się, że zamówień jest więcej niż maszyn( a w środę było więcej maszyn niż zamówień) i muszę poczekać jeszcze minimum tydzień na otrzymanie serwera mSP Kasa przelana, faktury nie ma, będą jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrotek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pasujący cytat z rotflcopter.pl (polecam, humor dla 100% nerdów ) <Dreadlish> sieć ovh jest jak kot schrodingera <Dreadlish> jak działa, to nie działa <Dreadlish> cała filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @sieć ovh jest jak kot schrodingera jak działa, to nie działa Akurat zasadę kota Schrödingera odbierał bym inaczej w tym wypadku. Czyli: Pomimo złożonego zamówienia i zapłacenia za serwer nie możemy być pewni o tym, że serwer dotniemy do chwili jego dostania ... Co zdecydowanie odbiega od współczesnych standardów zamówień: płacisz = dostajesz. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dziś otrzymałem serwer zamówiony 29 Lipca mSP SSD https://forum.ovh.co.uk/showthread.php?t=6989 Tutaj macie więcej info Ciekawostka: Na twitterze wczoraj napisałem do OVH support_en zapytanie z numerem zamówienia i dziś już serwer, może to zbieg okoliczności nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Widział ktoś może podobną ofertę do KS 2G? Tzn. tani dedyk / vps, root access, około 20 gb miejsca, łącze 100/100 i jakiś sensowny limit transferu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 RE na zapyatnie o status instalacji: Witam Czas oczekiwania na instalację serwera może się wydłużyć nawet do końca września, za to opóźnienie bardzo przepraszamy. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrotek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No to zaszaleli teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.