freakable Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Aktualnie robię tak: Posiadam wtyczkę na stronie contact form 7, w której to dziennie dostaję około 1500 maili na moją pocztę. Teraz dzięki thunderbirdowi mogę te emaile przechwycić oraz masowo odpowiedzieć. Dzięki temu mogę w prosty sposób odpowiadać na emaile zaznaczając tylko te z wybranego przeze mnie okresu czasu (np. po miesiącu od pozyskania emaila przerzucam go sobie no nowej kategorii). Czy to jest dobry sposób na pozyskiwanie mailingu? Są jakieś alternatywy? Dzięki wtyczce contact form db mogę automatycznie pozyskiwać emaile wpisywane w formę kontaktu i zapisywać je w formie: email@xx.pl email2@xy.pl email3@bl.pl I tak dalej. Wtedy w jakim programie mógłbym to zaimportować i masowo wysłać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ListySEO.pl Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Próbowałeś jakichś narzędzi do automatyzacji email marketingu w stylu getresponse.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freakable Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tak, aczkolwiek aktualnie interesuje mnie to, w jaki sposob najlepiej pozyskiwac emaile, czy prosto z contact form, czy z gmaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tak, aczkolwiek aktualnie interesuje mnie to, w jaki sposob najlepiej pozyskiwac emaile, czy prosto Tworząc stosowny newsletter... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Potwierdzam... newsletter.... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 dziennie dostaję około 1500 maili na moją pocztę Pytanie, od kogo są te wiadomości - od potencjalnych klientów, agencji PR wysyłających notki prasowe, czy robotów spamujących? Kursy i szkolenia SEO on-line - od podstaw do poziomu średnio zaawansowanego Monitor pozycji SeoStation Ostatnio na moim blogu: Poprawna polszczyzna w SEO – 7 zagwozdek językowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freakable Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Od potencjalnych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Możesz między innymi za pomaca języka programowania PHP połączyć się ze skrzynką pocztową i wyciągnąć wszystkie adresy email z jakich wysłano wiadomości. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.