remberciak Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 bogdansenator Trudno prowadzić merytoryczną rozmowę jak wyrywa się zdania z kontekstu.. przypomina mi to zachowanie nastolatków. Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński. link zdjęty Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 bogdansenator Trudno prowadzić merytoryczną rozmowę jak wyrywa się zdania z kontekstu.. przypomina mi to zachowanie nastolatków. Jego rozwój intelektualny się zatrzymał na tym poziomie... I co gorsza... cofa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Trudno Wygląda na to, ze sporo nauki przed Tobą I co gorsza... cofa się Cierpisz na rozdwojenie jaźni? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Trzymajcie się tematu. Przypominam: Usuneli mi fanpage na Facebooku o gejach Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Usuneli mi fanpage na Facebooku o gejach Załóż nowy, może tym razem o lesbijkach Ach, bym zapomniał. Konieczny też jest temat na PiO. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Oj, brak twardego Moda, brak... Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszx Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Dobra dyskusja. Lepsza taka niż żadna, oto mi chodziło. Teraz wiem, że nie jestem sam w swoich przekonaniach. Co najgorsze w mediach się o tym nie mówi. Problem nie istnieje... Mówi się tylko cały czas aby tolerować, akceptować.. Ci ludzie powinni zniknąć z telewizji: Jest jeszcze kilku innych znanych, jednak ci powyżej po prostu nachalnie epatują swoim pedalstwem za każdym razem kiedy widzę te mordy ... multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.