ebsand Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Prosty, szybki i skuteczny skrypt. Na liście od autora + zebranej świeżo z netu miałem 705 dodań zakończonych sukcesem, więc do pewnych celów jest to sensowna ilość. Chyba, że mi się wydaje że sensowna Kontakt z autorem bardzo dobry, szybki support na gg w przypadku jakiś problemów (ja miałem z serwerem). @DanielBurchardt, będziesz dodawał do Księgarza jeszcze jakiś skrypt GB albo coś innego? SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jak kupić skrypt? autor nie odpowiada na pw proszę owiadomość Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam Przepraszam, zapomniałem o tej jednej wiadomości. Już odpisuje https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Po małych perturbacjach wszystko śmiga jak należy, aż się prosi o dodanie kilku dodatkowych funkcjonalności więc mam nadzieję, że autor jeszcze rozwinie skrypt Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 na dobrej liście dodaje błyskawicznie ale przydałoby się jeszcze kilka szybkich i prostych ksiąg SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 aż się prosi o dodanie kilku dodatkowych funkcjonalności Żadnych funkcjonalności! Po co? To są księgi gości, skrypt ma dodawać i to robi. Minimalizm i prostota to zalety. Inne skrypty gb mile widziane M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 miałem na myśli takie proste sprawy jak zapisywanie danych itp używacie proxy do księgarza, jeśli tak to jakie? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam Aktualnie trwają prace nad: poprawa dodawania z użyciem proxy aktualizacja silnika taskera ponawianie nieudanych dodań poprawa błędu (followlocation) podczas dodawania na niektórych serwerach Zaplanowane prace na ten tydzień: dodanie obsługi phocaguestbook Jestem w stanie obsłużyć jedną captche z phoca (te łatwiejszą) do tych trudniejszych oferuje możliwość podpięcia mojego systemu autoocr działającego na zasadzie dbc, antigate itp. z cenami w przedziale 1,5zł do 2zł za rozwiązanie 1k obrazków (zwracanie pkt za nieudane dodania automatycznie). Proszę o opinie czy było by zainteresowanie takim systemem. https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam Dzisiaj zostały zakończone prace nad wprowadzeniem obsługi phocaguestbook (prosta captcha). Aktualnie beta testerzy testują skrypt. Dzisiaj/jutro powinna być dostępna aktualizacja. Cena skryptu po aktualizacji to 120zł. Dla osób które zakupiły wcześniej skrypt darmowa aktualizacja + darmowe pkt w zewnętrznym systemie ocr do obsługi pozostałych dwóch captcha w phoca. https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 dziala Wam bezproblemowo skrypt? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam Osoby które zakupiły skrypt proszę o kontakt - aktualizacja czeka https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak niektórzy wiedzą lub nie, skrypt obsługuje teraz guestbook phoca, jest sporo takich miejsc w internecie, co prawda dość spamiaste.. ale są. Skrypt radzi sobie całkiem nieźle po updacie. Zebrałem listę 621 ksiąg phoca, do każdej udało mi się dodać wpis, oddam listę paru osobom za jakiś multikod katalogowy czy coś w tym stylu, PW. Pozdrawiam Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Narzędzie ciekawe, czekam na swoją kopie. Z tego co patrzyłem w demo to Księgarz nie dodaje wpisów do wielu ciekawych ksiąg (niektóre mają nawet PR3) - mówię o skrypcie który jest obsługiwany, bo Księgarz chyba nie radzi sobie z kodem zabezpieczeń. Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam. Ja aktualnie czekam na wysłanie plików skryptu, coś długo to trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam MrFrog zostało już wysłane na gg https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.