Skocz do zawartości

Księgarz online

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przedmiotem sprzedaży jest program dodający wpisy do ksiąg gości na skrypcie PHP-Fusion (przykład). Program działa bez żadnej bazy danych, cron-a itp. wystarczy serwer www na którym należy umieścić skrypt.

Działanie programu dokładnie widać na filmie

rvzpci.jpg

zuo85y.jpg

Do skryptu dołączam listę 200 adresów w których można dodać linka. Na swojej liście osiągam około 700 poprawnych dodań.

Promocyjna cena skryptu to 120zł (w przypadku rachunku jest to cenna netto).

Z powodu sposobu działania skryptu, działające demo pokazuje po kontakcie.

W przypadku zainteresowania skryptem istnieje możliwość jego rozbudowy (dodanie drugiego typu captcha itp.).

Kontakt

gg. 4513388 (niewidoczny)

danielburchardt@gmail.com

PW

Zapraszam do zadawania pytań

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Promocyjna cena skryptu to 50zł (w przypadku rachunku jest to cenna netto).

Od kiedy na rachunkach wyszczególniamy kwoty netto i brutto?

To z rachunkiem jaka będzie kwota?

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

• 2 tygodnie później...

Hmm, podobno cierpliwość jest cnotą ;) Ja właśnie dostałem swoją wyczekiwaną kopię. No i co mogę więcej napisać, zapi... aż miło :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności