Skocz do zawartości

podsumowanie wszystko o zapleczach

hela91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ahh tak... zapomniałem o kampaniach dziecko w sieci ;)

dziecko_w.jpg

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl

Helu91 (moj rocznik?) zrob sobie zaplecze od razu na Microsite Manager Basic, zajmie Ci to jeden dzień, a bedziesz miala tych stron kilkadziesiat, gdzie w tym samym czasie postawisz pewnie jednego wordpressa, pozniej moze kilka na dzien.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Loguje się jako dziewczyna, bo nią jestem

Foto i CV poprosimy ;)

Sadzicie że warto kupić mm?

Jak dla Ciebie nie warto. Może pod miliony spamów to tak, ale jak poleci to wszystko. Lepiej stawiaj na darmowych platformach blogi i aktualizuj je systematycznie tak jakby każdy z nich był jedynym jaki masz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Posiadanie xrumera i nieumiejętność jego obsługi to jak posiadanie broni palnej bez pozwolenia

Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Posiadanie xrumera i nieumiejętność jego obsługi to jak posiadanie broni palnej bez pozwolenia

hela (91) w opałach :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Hmm 91 rocznik - 5 lat młodsza ode mnie ;) kurde w życiu bym sobie broni nie dał w takim wieku ;) a jednak mi dali...

Więc może akurat będziemy mieć nowego mistrza ;) mistrzynię seło roku 2014?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl

Oj tam ;) jeden ban / filtr wakacji nie czyni :)

adrianszczepanski.pl

Napisany 09 lipiec 2013 - 23:10

jestem tu nowa i mimo przeczytania wielu tematów na tym forum mam dalej pytania

Napisany Wczoraj, 19:19

i mam parę stówek do zainwestowania co wybrać

d. xrumer

Napisany Dzisiaj, 20:28

oki jestem w posiadaniu xrumera

Ja nie mam pytań. Niektórzy może będą ciekawi jak w ciągu kilkunastu godzin można wejść w posiadanie xrumera.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności