Kamysto Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Tak się zastanawiam... Napisałem przez dzisiejszy dzień 100 komentarzy na blogach Ogólnie to nie są one spamem, pisałem z sensem ;p. Czytałem kiedyś, że nie powinno się dawać zbyt dużo linków w jeden dzień. Macie jakieś doświadczenia z tym? Nie wiem czy mogę dalej komentować czy nie Autorski blog 137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wydajny jesteś Linkujesz jedną stronę? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamysto Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Cały dzień piszę już... Yes Autorski blog 137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Pomyśl o zapleczu- blogi, darmowe stronki. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Tak się zastanawiam... Napisałem przez dzisiejszy dzień 100 komentarzy na blogach Ogólnie to nie są one spamem, pisałem z sensem ;p. Czytałem kiedyś, że nie powinno się dawać zbyt dużo linków w jeden dzień. Macie jakieś doświadczenia z tym? Nie wiem czy mogę dalej komentować czy nie Ja Ci proponuję arkusz excela, w którym wklejaj linki do stron, na których zamieszczasz komentarze. Obawiasz się, że 100 dziennie to dużo, ale zobaczysz, ilu właścicieli blogów twoje komentarze usunie, jak tylko zobaczy, że jest tam link do Twojej strony (nawet bez anchora, ale z imieniem). A po miesiącu zobacz, ile z tych komentarzy zostało, a ile dalej ma linki (czasem komentarz zostaje, ale link już nie). Niestety niektórzy mają tak, że obawiają się linków wychodzących jak ognia, ale jak zamieszczasz merytoryczny komentarz, to chętnie go zostawią (bez linka już), bo z jednej strony zatrzyma czytelników na dłużej, a z drugiej buduje content podstrony. SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 100 komentarzy na blogach to nie jest jakaś groźna ilość Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamysto Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 cześć z nich pewnie zostanie usunięta znając życie. część z pewnością nie zostanie od razu zaindexowane. sporą część napisałem na starych blogach. trafiłem też na parę zaplecz "tak tak, fotografia slubna to bardzo ciekawy temat" no bo jest przecież jeszcze taka sytuacja. dostane powiedzmy 50 linków z tego, a jak by ktoś na dużej stronie dodał link do mnie, to mógłbym w jeden dzień dostać 1000 linków z tej właśnie strony. Autorski blog 137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Zakładaj swoje blogi na darmowych platformach i na nich pisz artykuły i komentarze. Po co oddawać komuś content za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Lip Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgadzam się, zdecydowanie lepiej stworzyć swoje własne zaplecze - linki z komentarzy przeważnie no-follow ( są wyszukiwarki z do follow - jednak jak na Polskę jest tego naprawdę mało ) darmowe blogi, seo teksty + backlinki mogą pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.