txt24 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Szukam jakiegoś narzędzia do klasyfikacji tekstu, chodzi mi o to, że wrzucam tekst do automatu,a on na podstawie treści przypisuje mi ją do kategorii. Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 a on na podstawie treści przypisuje mi ją do kategorii. Do jakiejkolwiek, czy takiej, jaką masz akurat na myśli? - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txt24 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 a on na podstawie treści przypisuje mi ją do kategorii. Do jakiejkolwiek, czy takiej, jaką masz akurat na myśli? Do jakiś zdefiniowanych w serwisie świadczącym takie usługi. Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie no, sorry, raczyłem sobie zażartować, bo pytanie jest trochę abstrakcyjne. Pewnie są już na świecie technologie tego typu, ale pisane pod założenia konkretnych projektów. Myślę, że i tutaj najlepiej sprawdziło by się coś dedykowanego. - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txt24 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Technicznie jest to do zrobienia, problem tylko ze zdobyciem bazy słów używanych w konkretnych kategoriach, więc... lepiej skorzystać z rozwiązań dostępnych w sieci. Zresztą, nie wszystko można zrobić samemu. Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 lepiej skorzystać z rozwiązań dostępnych w sieci Bardzo się zdziwię, jeśli coś takiego znajdziesz. W każdym razie powodzenia i daj znać gdyby jednak... mogłoby być ciekawe. - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Takie serwisy są dostępne dla tekstów anglojęzycznych, z tym, że te o których wiem oferują przypisanie tagów, a nie kategorii. Dla tekstów polskich - o ile się nie mylę - nic takiego obecnie nie istnieje. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 oferują przypisanie tagów Czy chodzi o coś takiego, co oferuje wordpress.com? (nie chodzi mi o sam silnik WP, tylko o całą blogosferę na wordpress.com) - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txt24 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Takie serwisy są dostępne dla tekstów anglojęzycznych, z tym, że te o których wiem oferują przypisanie tagów, a nie kategorii. Możesz podać jakieś url? Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 @txt24: https://developer.yahoo.com/search/content/V1/termExtraction.html @Kung Fu SEO: Niestety nie wiem co oferuje wordpress.com. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.