Kornelius Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam Przyjmując że linkowanie będzie poprawne. Czy można linkować z zagranicznych domen ? Czy też nie będzie to dawało efektu i pomimo optymalnego linkowania może spowodować to bana znaczniej szybciej niż takie samo linkowanie z rodzimych domen ? Telefony komórkoweSkup telefonów komórkowychMonitoring domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A na czym polega "poprawne linkowanie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelius Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na tym że jest takie jak powinno być. Nie jest to tematem tego posta. Telefony komórkoweSkup telefonów komórkowychMonitoring domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zależy od tego co na tych domenach jest. Bana raczej nie dostaniesz, ale lepsze efekty dla pl, dają linki z pl i w pl języku. Oczywiście przy tej samej ilości i jakości linków. Po ostatnim apdejcie zauważyłem zależność w drugą stronę - strony zagraniczne linkowane z polskich stron spadły, coraz większe znaczenie ma chyba "lokalizacja" linku. Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jasne, że można linkować z zagranicznych domen. Web News - ranking smartfonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 link ma byc tematyczny nie ważne z jakiej domeny - byle nie zrobić tak że kodowanie czy określenie regionu pisowni jest inne prawie we wszystkich linkach. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 link ma byc tematyczny nie ważne z jakiej domeny Co to jest link tematyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentro Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na tematyczność linka wpływa jego otoczenie, czyli treść na podstronie na której się znajduje Web News - ranking smartfonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 bzdura, idąc waszym tokiem myślenie viagrę trzeba linkować wyłącznie ze stron o seksie i tabletkach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOlancer Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dokładnie, ja linkuje z zagranicznych i widać efekty i nie dostałem nigdy żadnego bana czy filtra A poza tym wzrosty były i są po takim linkowaniu, przynajmniej tak zauważyłem u siebie Katalog stron www - mocny katalog iDir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly28 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ja tam wbijam sie na polskie frazy linkujac z zagranicznych domen, liczy sie anchor tekst, tzn musza byc tam polskie ogonki Zarabiaj na smartlinkach w największej sieci CPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.