PrestaShop Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Problem: mam title takie: Hasło tematyczne | nazwa_strony.pl A google w serpach wyświetla: Nazwa_strony.pl Hasło tematyczne.. ? to jakaś paranoja Motywy PrestaShop PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestaShop Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Może to być spowodowane takim samym title na innej podstronie - aby odróżnić je obie ? Motywy PrestaShop PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dancake Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zauważyłem że Google samo wybiera sobie Title. Podam na swoim przykładzie, ostatni raz zmieniałem title 5 miesięcy temu, kilka dni temu podczas wyszukiwania google w title wstawił słowo kluczowe w miejsce title. Ślubne chwile uchwycone z fotograf gdańsk Oraz pudełka na koperty i obrączki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestaShop Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ale tutaj jest problem innego typu: 1) Moje title to: "Słowo kluczowe bla bla bla | Strona_pl" 2) w serpach wpisuję "słowo kluczowe", 3) szukam mojej strony (niestety muszę szukać ) i jest wynik: Strona_pl: Słowo kluczowe bla bla bla To normalne, że przerzuca to co chciałem mieć na końcu title -> na początek ? Motywy PrestaShop PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 TU masz info o title. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestaShop Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 @SzlafRock dziękuję Motywy PrestaShop PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.