Giersza Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 W piątek minęły 3 tygodnie i nadal nie mam żadnej odpowiedzi, czy w Waszej ocenie powinienem ponownie wysłać zgłoszenie czy cierpliwie czekać. Giersza Serwis z ogłoszeniami nieruchomości w Bydgoszczy na sprzedaż i do wynajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 czekać Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giersza Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 uff, w końcu dostałem info, po prawie 4 tygodniach, poinformowano mnie, że "wycofano ręczne działanie dotyczące spamu" Mam nadzieję, że przełoży się to na zmiany w słusznym kierunku, po tym jak 18 maja dostałem info o nienaturalnych linkach o treści ...Rozumiemy jednak, że części z nich możesz nie kontrolować. Dlatego w tym konkretnym przypadku podejmiemy precyzyjne działania i ograniczymy zaufanie do nienaturalnych linków... Zadziałem usuwając znaczną część spamerskich linków i wysyłając prośbę o ponowne rozpatrzenie, wykazując skruchę... Serwis z ogłoszeniami nieruchomości w Bydgoszczy na sprzedaż i do wynajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjoner.pro Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja też dostałem takie info, że wyłączono, brak efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giersza Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 To daj info jeszcze kiedy dostałeś. Nie mnie jednak każda strona jest inna a tym bardzie "przewinienie" jest zapewne inne i trudno szukać reguły w zdejmowaniu filtra. Myślę, że spokojnie może to potrwać tydzień ale i cztery zanim coś zauważymy o ile nie wejdzie nowy update i znowu nie przewali wyników. Serwis z ogłoszeniami nieruchomości w Bydgoszczy na sprzedaż i do wynajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjoner.pro Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 10 dni temu, zero rekacji, strona wypadła poza TOP100 i tak się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 U mnie domena już siedzi w raportach o ponowne rozpatrzenie... Czekamy dalej... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 pokazac przyklady nowych, czystych linkow itd. A co to takiego? Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giersza Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 U mnie na główne frazy mam powrót w okolice przed nałożeniem filtra. Minęło więc około 3 dni, zobaczymy co będzie działo się w ciągu najbliższych tygodni. Serwis z ogłoszeniami nieruchomości w Bydgoszczy na sprzedaż i do wynajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Czy to przypadek czy może zgłoszenia na niektórych kontach (witrynach) rozpatrują szybciej ? Dziś na moim, starym koncie GWT dostałem rozpatrzenie po 6 dniach na dwie witryny. Niestety tylko jedna na plus a drugie "push to pump" Na nowym koncie znajomego mija 3 tydzień i nie ma odpowiedzi. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGreg Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 10 lipca miałem ściągnięcie ręcznej kary, dzisiaj (po 8 dniach) strona wróciła na pozycje sprzed kary Nieruchomości Szczecina i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliaSh Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a dużo linków pościągałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 10 lipca miałem ściągnięcie ręcznej kary, dzisiaj (po 8 dniach) strona wróciła na pozycje sprzed kary Mam pytanie - co zrobiłeś, żeby rozpatrzyli pozytywnie ? Pytanie j.w. - dużo ściągnąłeś linków? korzystałęś z disavow? Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 8 dni u mnie będzie jutro...ciekawe ciekawe...oby się udało fajne-gry dla każdego | wrzuć materiał na-fejsa.pl | midaslex.pl - odszkodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGreg Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Cytuję co napisałem w innym wątku: 29 maja otrzymałem komunikat o nienaturalnym linkowaniu. Od razu na myśl jako powód przyszła mi na myśl grupa 100 precli, które kupiłem na allegro. Jak się okazało - były to typowe SPAMy, niestety głupi dałem się skusić na niską cenę. Poprosiłem o usunięcie moich wpisów z ów katalogów - w bardzo nieładny sposób mi tego odmówiono. Niestety nie miałem wyjścia i skorzystałem z disavow-links . Umieściłem tam linki do wszystkich wpisów ze słabych katalogów i zgłosiłem witrynę do ponownego rozpatrzenia. Po około 3 tygodniach dostałem negatywną odpowiedź. Sprawdziłem i okazało się, że linki pojawiają się nie tylko ze strony wpisu w katalogu, ale także z widoku kategorii, więc ostatecznie tych linków było więcej. Użyłem domain: w disavow-links, więc wykluczyłem linki z całych domen. Zgłosiłem witrynę do ponownego rozpatrzenia, opisałem sytuację i już po 5 dniach dostałem odpowiedź "Manual spam action revoked". Nie wiem czy faktycznie te disavow pomogło, ale ręcznie żadnych linków nie usuwałem. Jedyną dodatkową czynnością z mojej strony było dodanie strony do kilku mocniejszych katalogów używając zupełnie nowych i zróżnicowanych anchorów. Teraz czekam tylko na powroty na pozycje - jak to się stanie - dam znać Nieruchomości Szczecina i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.