Beerbant Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To teraz zostało nam poczekać na kurs seło w CKM Załatwcie modelki - da się zrobić Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Chciałbym wyraźnie powiedzieć, iż moim zdaniem "Playboy" bardziej by się do tego nadawał, bo to jest magazyn dla prawdziwych mężczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nie no bez jaj do plejboja to trzeba będzie załatwić wizażystkę , scenografię , lepsze modelki a w CKMie to wystarczy fotoszkop Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeSpin Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Niedługo powstanie telewizja TVN SEŁO A kto poprowadzi? Jolanta Kwasniewska uczy jak stylowo jeść beze pozycjonować Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Czyżby manual obsługi SEObezy w wykonaniu Jolanty K.? Marzenie ściętej głowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Z tego co wiem Max Kolonko szuka zatrudnienia w tv, więc może da się skusić! A może duet z Jolantą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.