Gutyo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam. Chciałbym przedstawić Wam mój nowy projekt nad którym myślę już 2 lata, bo chciałem, aby wszystko było jak najbardziej zgodne z prawem. Obmyślone mam już wszystko w 99%. Teraz przyspieszam i nadchodzi czas, aby w końcu zdradzać powoli efekty prac. Jeżeli chodzi o część technologiczną, to kod tworzony jest na frameworku Silex, który jest na bazie Symfony2, a także korzystanie z systemów szablonów TWIG. Zapraszam nie tyle co do oceny, ale do zapisywania się na beta testy, gdyż będzie można zyskać bardzo dużo, a programiści którzy pochwalą się wykrytymi lukami dostaną za to PRAWDZIWE złotówki oraz zostaną wpisani na listę pomagających ulepszać stronę. Dodatkowo na mojej stronie https://www.gutyoe.vot.pl do generowania torrentów pojawiać się będą kody promocyjne, ale o tym za miesiąc. Tutaj również będę umieszczał kody, które pomogą Wam cieszyć się zabawą. Kilka "zrzutów" z photoshopa: EDIT: Dla pierwszych 10 osób pewny dostęp do beta testów + limitowana wersja kubka z logiem zetowka.pl 20 kolejnych osób, które zgadną o co chodzi pewny dostęp do beta testów. Mam nadzieję, że trudna nie będzie. Jak zobaczę, że sobie nie radzicie podam kilka podpowiedzi. Więcej na stronie https://www.zetowka.pl (na dole strony) POWODZENIA! Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borgis Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Znalazłem pierwszy błąd: rozp....liłeś forum. kurs rosyjskiego online wydaj książkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutyo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Znalazłem pierwszy błąd: rozp....liłeś forum. A konkretnie? Zdjęcia się nie rozjeżdżają, więc nic się nie krzaczy. Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borgis Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Cieszę się, że są ludzie, którym obrazki 2 592px × 1 944px nie rozp...lają forum. kurs rosyjskiego online wydaj książkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 W pierwszym zdjęciu N jak Nokia, a nie z małej litery marka Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 takie pytanie skromne czym się kierowałeś umieszczając zdjęcia z aparatu zamiast zrobić na prawdę zrzut ekranu? Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Chyba wygrałem kubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Napisz może na czym to polega, bo dalej nie wiem Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hagen Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Polega na tym ze koleś robi bazę mailową -.- PlusOne - Projektowanie Stron Internetowych Białystok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutyo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 W pierwszym zdjęciu N jak Nokia, a nie z małej litery marka Masz rację. Małe niedopatrzenie. Dużo tekstu i tak pójdzie pod powtórną edycję. takie pytanie skromne czym się kierowałeś umieszczając zdjęcia z aparatu zamiast zrobić na prawdę zrzut ekranu? Wydaje mi się, że jest efekt zaciekawienia odbiorcy, bo jest bardziej tajemniczy, niewyraźny - chwyt marketingowy. Chyba wygrałem kubek Potwierdzam. Napisz może na czym to polega, bo dalej nie wiem Hmm... Proszę poczekać jeszcze jakiś czas. Nie chcę, by ktoś zgarnął mi pomysł sprzed nosa. Polega na tym ze koleś robi bazę mailową -.- TAK! Bo teraz to taaaakie modne... A na serio. Gdybym miał zbierać emaile, to wolałbym napisać robota, aby chodził i zczytywał. Jeżeli mi nie wierzysz, to niestety musisz żyć z tym co sobie wyobrażasz. Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hagen Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Co to w ogóle za zgaduj zgadula ? Napisz konkretnie o co chodzi... Dla mnie to wieje jakimś tanim chwytem marketingowym PlusOne - Projektowanie Stron Internetowych Białystok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutyo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Co to w ogóle za zgaduj zgadula ? Napisz konkretnie o co chodzi... Dla mnie to wieje jakimś tanim chwytem marketingowym Może dla swojego spokoju odpuść sobie ten temat i wejdź dopiero wtedy, kiedy będzie już wiadomo o co dokładnie chodzi. Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 heh spokojnie łyknął adres email ze strony chcesz klika fajniejszych? roboty spamiarek za chwilę zawalą ci skrzynkę Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutyo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 heh spokojnie łyknął adres email ze strony chcesz klika fajniejszych? roboty spamiarek za chwilę zawalą ci skrzynkę Jeżeli dzięki temu masz poczuć się lepszy i fajniejszy, to proszę bardzo. Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borgis Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 A czy możemy prosić SzPana aby naprawił forum i pozmniejszał fotki? kurs rosyjskiego online wydaj książkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.