ebusiness Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam jak to jest mozliwe z ktos kto pozycionuje stronke pod hasłem porady prawne "miasto" (800.000 wynikow) majac 200 linkow anchor jest na 12 miejscu a pod hasłem porady prawne (7.000.000) wynikow 1 miejsce z ani jednym linkiem z tym anchorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekp Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Rozwiązań jest kilka np. przekierowanie 301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Umie to zrobić i dlatego jest na takiej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Moze dodatkowo nawet nie mieć tej frazy ani razu wymienionej na swojej stronie i byc pierwszy Byc może ma linki ze źródeł lepiej powiązanych tematycznie z tą frazą lub ruchem na nią na innych stronach,wyszukaniach którego final kończy sie na jego stronie. A może więcej płaci za Adwords kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebusiness Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Rozwiązań jest kilka np. przekierowanie 301 Dziekuje Umie to zrobić i dlatego jest na takiej pozycji. Moze troche zejsc na ziemi z twoim ego Moze dodatkowo nawet nie mieć tej frazy ani razu wymienionej na swojej stronie i byc pierwszy Byc może ma linki ze źródeł lepiej powiązanych tematycznie z tą frazą lub ruchem na nią na innych stronach,wyszukaniach którego final kończy sie na jego stronie. A może więcej płaci za Adwords kto wie z widocznych linkow ma tylko katalogowanie i profile na forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 @ebusiness, tu nie chodzi o moje ego jak napisałeś. Po prostu nikt nie jest jasnowidzem i nie wiedząc o jaką stronę chodzi, bez jej analizy może zgadywać. Jakbym Ci napisał że dał na tacę więcej niż Ty byłbyś zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Może ma zaplecze z zablokowanymi botami ahrefs i majestic? BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzzzzz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 zbadaj dokładnie linkujące do jego strony domeny i dodatkowo zbadaj domeny linkujące do tych domen. a przede wszystkim zbadaj jak ma ułożoną storne teksty i wiele innych rzeczy na stronie. Znajdziesz wtedy odpowiedz Polecam blog o pozycjonowaniu stron w Niemczech - pozycjonowanie Niemcy. Na tym blogu pisze też na temat pozycjonowanie stron w google.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkologia Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie da się odpowiedziec precyzyjnie, gdyż system oceny przez wyszukiwarki nie jest nikomu dokładnie znany i składa się na pewno z tysięcy zależności. Nie tylko to zależy od anchorów ale też od treści strony. Jak te słowa są rozlokowane na stronie, czy są w nazwach menu, nagłówkach, nazwie strony, tagach i metatagach, tytułach artykułów, ich częstość i gęstość w treści i różne inne zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Możliwe, że ma ukryte zaplecze, a frazie do której prowadzą linki mógł pomagać automatem / ręką na nieswoich "terenach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.