Trotyl Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 bo jak już kolega wcześniej określił dzieje się to za obopólną zgodą zupełnie jak ustawki kibiców, to zdaje się nie jest legalne a dam sobie głowę uciąć że nawet w połowie nie będzie dla przeciętnego oglądacza tak obrzydliwe Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Trotyl... proszę nie rób tego więcej. Fajne cycki w jednym temacie a takie fuj tutaj? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zamiast ich leczyć, Chorobą tego bym nie nazwał, dla mnie jest to inność i takąż trzeba szanować bo jak już kolega wcześniej określił dzieje się to za obopólną zgodą Może i tak, tylko to afiszowanie się jest irytujące, a rzekłbym nawet, że często wkur*******. Siedzieli by ciszej, to i by też tylu wrogów nie mieli. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Weź daj spokój Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dobre Trotyl (związki pedofilskie) :DDD Co do pierwszego zdjęcia widziałem całe stada takich (czego?). Istny dramat. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 To jest mocne: nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 szczerze mówiąc to od tych wojujących feministek i wojujących homików wolę się użerać z sunrisami przynajmniej jak ci z SS coś wymyślą to człowieka ogarnia szczery podziw Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davit Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Co do pierwszego zdjęcia widziałem całe stada takich (czego?). Istny dramat. W każdej grupie społecznej są skrajności, i dla każdej znajdzie się zdjęcie. Czysta manipulacja. RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 davit oczywiście, transwestyci to inny temat Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 dla każdej znajdzie się zdjęcie nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchlistosc Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Niestety każda religia rozsiewa tą nienawiść wobec osób, nie wobec osób, a wobec ich postępowania Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Kurde dzień nie zaglądałem a tu znowu temat rzeka na 40 stron i nagle ucichnie, bo każdemu się znudzi a i tak nie wniesie nic nowego i ciekawego. Z resztą który to już temat o chomosiach.... dajcie spokój.... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.