san Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 zszedł na wędkarstwo dobrze, że nie na psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 A co myślicie że na rybach nie można pozycjonować stron. Jeden siedzi w domu a drugi w plenerze Po za tym nastepne zwierzątko to będzie Sum 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Widocznie słaby ten nowy algorytm skoro temat zszedł na wędkarstwo Fajny ten nowy pingwin i w ogóle... Ale jakiej przynęty używacie... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja na grunt, troszkę własnej roboty zanenty i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 i tak najlepiej jest na nocce z KUMPLOMI eee ho noo , gdzie jestes ? albo , kto dowiezie bo zabraknie ... Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczo Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Mam pytanie z innej beczki odnośnie serp-ów, zaszły w G ostatnio zmiany z ograniczeniem liczby wyświetlanych stron do 3 ale dzisiaj zauważyłem dziwną rzecz i nie wiem co G wymyślił. to samo jest np. dla wp o2.pl ceneo się trzyma normalnie, walka z harvesterami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 @UP - sprawdzaj parametr site bez www. Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczo Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Sprawdzałem i bez www i nie do końca doprecyzowałem wyżej. Ok 1-2 tyg temu było "normalnie" czyli rezultat był identyczny dla operatora site: w tych dwóch przypadkach . Ceneo ma dokładnie ma takie same linki po sprawdzeniu z www jak i bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardriver Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 PS2. Ktoś wędkuje na Narwi poniżej zapory w Dębe? ja w nowym dworze mazowieckim, w tamtym roku kolega wyjal szczupaka 7,11kg, 98cm. Ja go podbierałem wolfik, chyba kupiłem od Ciebie krewetki kiedyś wracając do tematu: u mnie spadło kilka pozycji na frazę "Około 2,070,000 wyników". Od kilku miesięcy byłem na stabilnym 2 miejscu, przed tym czasem okupowałem nawet pierwsze miejsce przez 3 miesiące. Na dzisiaj 6-8 miejsce od pingwina 2.0 druga strona o podobnej tematyce spadła o kolejne 2 pozycje. Nie jest źle chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CombatCode Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Od tygodnia nie wchodziłem na to forum i gdybym tego dziś nie zrobił, to nadal nie wiedziałbym że wskoczył już pingwinek u mnie pozycje stabilne, linkowanie tematyczne, bez śmieci, bardzo zróżnicowane anchory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Rzeczywiście site: ucina teraz wyniki do 3 stron (przy wpisaniu pełnego adresu strony). Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kolejny update i znowu spam warezowy [przykład - ambebc.otawumedaf.pl] wypływa na wierzch, ponownie w wynikach pojawiają się 2-3 podstrony danej domeny. Pomijając czy komuś strony spadły, czy wzrosły widzę w SERPach większy chaos. Zawsze przy updejtach uwala się jeśli nie dobre to chociaż przyzwoite serwisy, a w SERPach wychodzi chamski spam. Domyślam się co muszą czuć WH-Seowcy, którym pospadały strony, a na ich miejsce wskoczył syf Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Domyślam się co muszą czuć WH-Seowcy, którym pospadały strony, a na ich miejsce wskoczył syf Czarno to widzą Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Kolejny update i znowu spam warezowy [przykład - ambebc.otawumedaf.pl] wypływa na wierzch, ponownie w wynikach pojawiają się 2-3 podstrony danej domeny. Pomijając czy komuś strony spadły, czy wzrosły widzę w SERPach większy chaos. Zawsze przy updejtach uwala się jeśli nie dobre to chociaż przyzwoite serwisy, a w SERPach wychodzi chamski spam. Domyślam się co muszą czuć WH-Seowcy, którym pospadały strony, a na ich miejsce wskoczył syf Niestety,ale ten spam pojawia się tylko po to,aby go zwyczajnie wyciąc, i konkurencja zrobi to za pracowników Google. Nie wiem co ty rozumiesz pod pojęciem Black SEo i White SEO,ale jeżeli blac SEO to dla ciebie napierdzielanie byle jakimi linkami, to nawet gdybyś był cudotwórca pozycji w ten sposób nie zdobędziesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mieli coś czy już po wszystkim u mnie nie ma żadnego spektaklu. "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.