marcin_dance Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 hmm, to w takim razie u mnie nietypowo - dokładnie 8 dni Bosz to wy macie jakieś znajomosci w Googlu bo ja czekałem 3 miechy hjakos we wrzesniu dostałem chyba Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hannibal Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 czy dostał już ktoś przelew za sierpień ? Darmowy hosting: 350MB na stronę, 100GB transferu, cPanel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 czy dostał już ktoś przelew za sierpień ? Przeciez jeszcze nie wysłali.... [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Raczej jutro lub pojutrze bedzie. Bo mamy dopiero poczatek tygodnia a w niedziele przelewy nie wychodza. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Zanim się rozpisze 50 osób, że nie ma jeszcze przelewu. Poczekajcie do końca tygodnia. Posty na temat "u mnie jeszcze nie ma" " u mnie też nie ma" dziś i jutro będą lecieć do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciepeche Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 witam , niewiem czy pisze w w dobrym temacie ale nie chce zakładać nowego aby nie śmiecić . A więc chciałbym zapytać , czy w zakładce historia płatności przed wypłatą z nazwy przychody ma się zmienić napis na coś innego ? np. wyplata lub cos takiego ? Jak tak to kiedy ? wszystko mam juz ustawione , pin wpisany juz miesiac temu , o podatku info tez podane , konto zweryfikowane. W takim razie kiedy z przychodów zmieni sie napis na cos innego ? mam nadzieję że mnie zrozumieliście liczę na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcieh Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 będzie: "płatości w toku" ale to jeszcze za wczesnie, jakoś koło 22-23. będzie masaż biurowy albo wellness dla firmwiercenie w betonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciepeche Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 macie już płatności w toku ? Bo ja jeszcze nie i zaczynam sie martwic... dalej pisze przychody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 w tym miesiącu płatności bedą wstrzymane przez tydzień dla wszystkich niecierpliwych a tym którzy bedą pisać dostałem/niedostałem potrącą 10% Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Kto wspomini w ciągu najbliższych dni o "dostałem" "a u mnie jeszcze nie ma" dostanie nagrode 5 dni bez pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Odpalcie szutboxa na forum, przyda się Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Kto wspomini w ciągu najbliższych dni o "dostałem" "a u mnie jeszcze nie ma" dostanie nagrode 5 dni bez pisania. Ka-motywator :] ja czekam na swoja pierwsza wyplate i baaardzo sie niecierpliwie i zastanawiam sie czy wogole to ma byc w tym miesiacu, bo za kazdy mrazem gdy czytam plan platnosci wydaje mi sie ze to ma byc dopiero za miesiac Potrzebujesz pomocy z AdWords? PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 To tak żeby nie było : 1. W multiBanku już jest. 2. W PKO BP już jest. 3. W Mbanku już jest. Więc w innych pewnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dolar stoi po niecale 3,09. Potrzebujesz pomocy z AdWords? PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 mam wybrany elektroniczny przelew, platnosci co miesiac - przelew zostanie wykonany automatycznie w nastepnym miesiacu czy musze go jakos zlecic? Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi