Shev Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam. Posiadam tablet GoClever 9300. Jak mam wejść, co mam zrobić, żeby móc korzystać z wszelkiego rodzaju czatów ? Czateria.pl, Czat.wp.pl itp Czekam na instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Spróbuj zainstalować przeglądarkę Delphin Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japek Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Weź człowieku nie dość że najpierw męczyłeś o to jak w ogóle włączyć to urządzenie to teraz jeszcze poszukuje instrukcji obsługi. Włącz ten czat na wp najpierw na komputerze, a później pogadaj sobie z kimś może Ci pomoże. Tonery Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A próbowałeś wejść prosto po tablecie? Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shev Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Próbowałem wejść prosto po tablecie, wyskakiwała informacja że nie mam javy, a ta przeglądarka Dolphin to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zwróć ten tablet z powrotem do Biedronki, i nie za------ j, nam głowy swoimi "problemami" (wcześniej trułeś beret bo nie mogłeś jego uruchomić), lub poczytaj sobie jak "można" czatować na androidzie w internecie, chyba Google tobie na tym tablecie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Po tablecie nawet z biedronki google będzie działać. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shev Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Aha, dziękuje za pomoc, na prawde. Ma ktoś jakieś propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Poszukaj w Playu, bądź jakiejś innej bazie aplikacji Javy (chociaż nie wiem, czy w ogóle takie cuda są dostępne na Androida, ale z tego, co widzę - możliwe). Bez niej nie uruchomisz bezpośrednio takiego czata. KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A masz jawę? Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tu masz kod do uruchomienia javy. Tylko do tabletów z biedronki. #198hE$*FLA19F4%@fQ4092Bgr82JA# Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Aha, pisałeś, że wyskakuje info, że nie ma jawy. Sprobuj zainstalować. Może powyższy kod będzie pasował, jak to tableta z biedronki. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.