oliver87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam serdecznie. Postawiłem kilka stron. Wszystkie z nich są oparte o ten sam szablon. Na stronie głównej nie umieściłem żadnego linku wychodzącego. Natomiast w artykułach wstawiłem linki w następujacy sposób: Tytuł artykułu zawartość po zawartości artykułu: link1 link2 link3 link4 link5 Każdy z linków znajdujący się po zawartości ma atrybut index, follow i wskazuje na stronę główną siostrzanej strony. Każdy z linków posiada swój unikalny "title". Wszystkie strony znajdują się na jednym serwerze. Każda z siostrzanych stron ma właśnie takie zastosowanie. Moje pytanie do tematu: Wykonując tą operację chciałem pozycjonować siostrzane strony i oczywiście pozyskać backlinki. Zastanawiam się czy nie popełniłem jednak błędu i czy przypadkiem nie osłabię w ten sposób swoich stron zamiast je wzmocnić? Domyślam się, że po czasie Google stwierzi bardzo dużą ilośc linków wychodzących - oczywiście z podstron a nie z głównej. Czy aby to rozwiązanie jest technicznie poprawnie wykonane? Z góry dziękuję za wypowiedzi w temacie. audyt SEO | artykuły SEO | artykuły SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jak to wszystko między sobą będziesz linkował to mocy dużo nie zbierzesz. Potrzebujesz linki z serwisów zewnętrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.