krzysiek23b Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Planuje zbudować swoje pierwsze poważne zaplecze, szukając taniego hostingu seo natrafiłem na seohosters.pl Czy ten plan mini za 99 zł się nada? Ma 10 adredsów IP, w sumie planuje założyc do 10 ministronek. Na co mam w szczególności zwrócić uwagę wybierajć taki hosting? Ważne jest chyba zróżnicowanie klas adresówych? Sprawdzony i niezawodny hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Każdy odpowie Ci z własnego podwórka a każdy ma inne potrzeby. Mi pasi Jupe innemu nie. Użyj wyszukiwarki (pytanie site forum) bo akurat ten temat jest regularnie wałkowany Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23b Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jupe oferuje seo hosting?? Na stronie nie widzę Sprawdzony i niezawodny hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CombatCode Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 linuxpl.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 seolite.pl ma fajną ofertę, sam używam też jupe.pl Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Zróżnicowanie IP da Ci każdy hosting SEO. Ja korzystam z seobezlipy.pl i daje rade. Jest tam 14 dni testu za free. Można wziąć pakiet indywidualny - piszesz co potrzebujesz i dostajesz wycenę :-) Korzystałem tez z iswift.pl, po kolejnej zmianie właściciela poprawiło się tam trochę. Linuxpl przy małej liczbie stronek ok, ale przy większej już są problemy. Z innych nie miałem przyjemności korzystać póki co :-) Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23b Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A te IP in = IP out to dobry patent, czy tylko jakiś chwyt marketingowy ? Sprawdzony i niezawodny hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja polecam biznes-host.pl. Mają świetnego vps z administracją za dobrą cenę, mają również hosting współdzielony seo. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja polecam z mojej stopki 12 IP + installatron, ktory przyspiesza robote https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 linuxpl.com + jupe.pl polecam. Odradzam zaś iswift. Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.