Herkules Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Co spożywamy do poniedziałku żywiec w promocji plus nalewka do poniedziałku (ja walnąłem dziś honorowo "krew pół litra więc oszczędnie wychodzi nadrabiane 6 piwek a czuje się jak po 16stu co u was? Dajta pomysły na własne miksy Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 My linkujemy, my nie pijemy napojów wyskokowych. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT Media Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Normalnie, jak w gimnazjum chwalenie się czego i ile wypiliśmy - bez hejtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie wiem jak było za gimnazjum bo u mnie go nie było a 8 klas ino luźna dyskusja między polityką, wiarą, a wekendem ot tyle Miłego do poniedziałku teraz Blake kod lecę ale zapozam się z ofertą sklepu jak to mówią luźny temat czilałt Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie pijemy, gramy w nowego Tomb Raidera. ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Czekam na te wszystkie pingwiny i pandy popijając mój ulubiony beer...(bez podtekstów) Piwo tylko dla odważnych. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Aż w końcu żygniesz pawiem i przegonisz pandy u pingwiny w siną dal. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 zgodnie z tematem zapraszam w poniedziałek. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Aż w końcu żygniesz pawiem i przegonisz pandy u pingwiny w siną dal. Musiałbym założyć konto na PiO z nickiem TRENS2. PS. Medox ma fajne linki w stopce, adekwatne do piątkowego wieczoru. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Piwo tylko dla odważnych. To prawda. W tamtym roku moim zdaniem się popsuło i od tego czasu nie miałbym odwagi spróbować, chociaż kiedyś piłem je namiętnie. Tak samo zresztą jak Dębowe Mocne, które w końcu zrobiło się słodkie jak Warka. Czego bym nie próbował i tak zawsze wracam do Żywca i od tamtego roku niczego innego nie pijam, jeśli mówimy o piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Oko mocne plusik jutro świnie obrabiam za 600 zł 100 kilo mięsa a żywiec dla tradycji tak by wojak płynął a dzięki WAN mam nową oponkę x 2 dzięki do poniedziałku i dalej co pijeta i polecata Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Z większych browarów to fakt, jeszcze Żywiec trzyma poziom (btw. nie zgadniecie co teraz żłopię ). Poza tym właśnie Okocim i chyba tyle. Reszta regionalne Ostatnio miałem okazję pić Lecha, który był miłością mego życia przez kilka ostatnich lat i gdybym wtedy miał świadomości, że to taka woda, to bym się za przeproszeniem pi****l**l w ten pusty łeb! Chociaż na szczęście gust się zmienił! Swoją drogą, polecam piwo Żywe z browaru Amber, a dla smaku Cornelius Bananowy (Kubuś wersja Adult ) @Herkules Jeżeli Cię interesują miksy, to zainteresuj się kociołkiem panoramixa - klepie dobrze KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Okocim mocne kiedyś to było piwo klasa, obecnie to już nie to, ale nadal mam sentyment i piję webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keraj Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie pijemy, dbamy o linie. W sklepie "na dole" Wojak po 1,60 zł. Grodzisk Mazowiecki Wakacje na Bałkanach www.Gazetagrodziska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Chwilowo jestem słomiany wdowiec więc przytargałem wczoraj z biedronki sześciopak leżajska. Ostatecznie wciągnąłem tylko cztery bo dziś dalsza przeróbka stronek Pamiętam jak gdzieś około 91 piłem złotego bażanta, kurcze, to miało smak! Teraz prawie wszystko jest euro poprawne czyli nie do picia. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.