bogdansenator Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Całe szczęście! Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie, dobra strategia i sumienność daje efekty. Dla tych co im stoi lub rośnie...od kolegi z fejsa. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 To jest panda na pewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Stary ten merc. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 tary ten merc. Jak wiesz, wszystko co stare jest najlepsze. Prócz kobiet, oczywiście. Mam kilka takich starych aut i młodą kobietę, która je zajeżdża. Ja niestety tylko odrestauruję . Takie hobby, jedno z wielu. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 I teraz tak potrzymac z rok i całe seło pada O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ja niestety tylko odrestauruję Auta oczywiście? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Auta oczywiście? A co masz na myśli? Podaj hasło a podpowiem. Rozumiem, że u Ciebie nie chodzą zwierzaki w sieci? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Czemu mają nie chodzić? Chodzą. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Boguś co to ma wspólnego z tematem? Nie masz gdzie wylać swojej pytającej twórczości to zrób to na onecie. Myślę, że tam będziesz miał wielu odpowiadających. Każdy myślący człowiek już dawno przestał odpowiadać na te Twoje retoryczne pytania. Masz coś ciekawego do przekazania to to napisz, kcesz poklikać to są do tego inne fora. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 To panda?!!?! ;<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Temu Hermit90 to trzeba po karetke dzwonić ;] Szku doznał O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Zawsze mogłem tutaj z wami żartować, ale poważnie Dopadło mnie całkiem, a nawet piwa nie mam jak na nieszczęście:P Jak macie jakieś info jak temu przeciwdziałać, to ogarnijcie, bo już powoli muszę kontę przygotowywać. Zmiana contekstu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Każdy myślący człowiek już dawno przestał odpowiadać na te Twoje retoryczne pytania. A ty jednak nie. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jak macie jakieś info jak temu przeciwdziałać Pisałem już że uwielbiam ten temat? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.