resweb Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 marpit, blake, strefapc - przez ostatnie 1.5 tygodnia ciężki był ze mną kontakt, bo miałem sporo pracy. Owszem przyznaję, że nie miałem wiele czasu dla wtyczki, ale właśnie wracam i z pełną parą ruszam dalej z wtyczką. marpit - problem już rozwiązany, otrzymałem od Ciebie emaila i już wszystko chyba gra? blake - wtyczka ArtPress - działa prawidłowo - za 2 dni odnowione będą limity miesięczne, być może wykorzystałeś swój limit już? A co do dodatkowych funkcji - też je dodam jeszcze w bieżącym tygodniu. Edycja - do ArtPressa dodałem crona, który sam, automatycznie dodaje treści do bazy i nie trzeba już tego robić ręcznie Także ten tydzień, a raczej jego końcówka będzie dla mnie dość pracowity, wszelakie problemy czy propozycje piszcie na emaila, teraz już wracam spowrotem, więc wszystko będę załatwiał od ręki jak wcześniej. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 @resweb jak wygląda progres z ikonami wpisu? Czekam od dłuższego czasu i bez odzewu. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi64 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 chwilowy kosz wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Potwierdzam. Dlatego lepiej nie mieszać się w żadne interesy z @reswebem Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Bold Ty to chyba masz najmniej do powiedzenia, już.. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrrius Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jak aktualnie wtyczka się sprawuje? Są z nią jakieś problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jak aktualnie wtyczka się sprawuje? Są z nią jakieś problemy? No właśnie, jak to wygląda - działa, nie ma problemów? Bo na początku wszystko pięknie a w kilu postach ostatnich że "szajs" Strona domowa projektu też kuleje, więc nie wiem co myśleć, a zapowiadało się super InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 marpit - jest opcja dodawania do 1 kategorii seokatalog/sinooke. Ps. do dyskusji zapraszam do wątku Tutaj, bo jak już kiedyś wspominałem obie wtyczki dawno zostały połączone w 1. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.