Mask Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Dlaczego nie mogę zmienić "Precision" w help pisało, żeby ustawić na 70% a ja nie mogę zmienić tej wartości, ponieważ mam zablokowaną na 100% ? @help {OmniFLASH – zalecana wartość to 70%} @edit: zeby nie pisać kolejengo posta. Po rejestracji w SMF "4 334 kont", nie dodaje mi w ogole postów pisząc błąd " That username does not exist", czy trzeba czekać na akceptacje konta od admina ? email mam ustawiony na "catch-all" oraz zdefiniowany w directadminie, proszę o pomoc w tej kwestii btw, zmieńcie sobie nazwy w zakładkach HELP na "Registering" ponieważ macie "Type Register & post" co może zmylić ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 CRON HARVESTER proxy is now set. O co chodzi z tym komunikatem przy harvestowaniu ? Nie harvestuje mi na razie nic i zastanawiam się czy to błąd czy może coś trzeba po aktualizacjach ustawić dodatkowo ? Cron się ładnie wywołuje, proxy nie są zbanowane w Google. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Przydałaby się możliwość filtrowania baz publicznych. Aktualnie jest to niemożliwe "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mask Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jak to jest możliwe, że rejestrując się na SMF, mam wysoki sukcess rejestracji mianowicie 2256(R ) / 3339(E) ponieważ jest to baza przefiltrowana, jest to tylko część z rejestracji. Nie dostaje maili do aktywacji tych kont!? a gdy wejdę na bazę to jest podany login i hasło, wchodząc ręcznie na dane forum, wpisując login i hasło podane w bazie wyskakuje komunikat, że nie ma takiego konta.. Gdzie robie błąd? Czy takie zgłoszenie mam dać w panelu omni ? Proszę o odpowiedź kogoś doświadczonego, ponieważ pomimo moich prób nadal nie mam maili aktywacyjnych. Również pomimo tylu istniejących kont nadal nie postuje Mailer 2013-03-22 13:10:06 0 mails, 0 clicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Działa wam harvester? Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mask Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 jak nie robiłeś wczorajszej łatki to wpisz twojadresflasha/install.php pomoze. Może wiesz coś odnośnie mojego posta ? @edit: sprostowanie, pomyliło mi się z proxy.. tak mi również nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Działa wam harvester? Nie działa właśnie. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 W OF dobra fukcją by było gdyby sama usuwała niedziałające proxy w czasie postowania, rejestracji czy harvestera. PS. Harvester nie działa. HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A działa Wam pinger ? Aktywowałem go w ustawieniach i nic się nie dzieje :/ Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Pinger umnie nie chula HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal01 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dlaczego ten OF jest taki niejasny? Wytłumaczy mi ktoś co to wszystko znaczy? PHP overclocking Multipliers Auto cycles Mods overclocking W helpie jest za to: PP (ilość procesów) / OP (Overclocking połączeń) / OC (Overclocking cURL-a) I weź zgadnij o czym pisze autor ? Język mam polski ustawiony, w helpie jest po polsku a w OF jest hu... wie po jakiemu. Nie da się tego normalnie zrobić żeby było jasne ? Druga sprawa PRECISION.. W OF mam 100% i nie można tego zmienić a w helpie jest; Im wartość jest bliższa 100% tym wolniej działa proces pozyskiwania linków przez OmniFLASH – zalecana wartość to 70% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathijas Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Czy dzisiejsze spotkanie online jest aktualne? Pozycjonowanie Szczecin | Projektowanie stron Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Czy dzisiejsze spotkanie online jest aktualne? Przyłączam się do pytania. 2 tyg temu zostało przerwane....ale zaproszenia na skrzynce nie mam jeszcze. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dlaczego ten OF jest taki niejasny? Wytłumaczy mi ktoś co to wszystko znaczy? PHP overclocking Multipliers Auto cycles Mods overclocking W helpie jest za to: PP (ilość procesów) / OP (Overclocking połączeń) / OC (Overclocking cURL-a) I weź zgadnij o czym pisze autor ? Język mam polski ustawiony, w helpie jest po polsku a w OF jest hu... wie po jakiemu. Nie da się tego normalnie zrobić żeby było jasne ? Druga sprawa PRECISION.. W OF mam 100% i nie można tego zmienić a w helpie jest; Im wartość jest bliższa 100% tym wolniej działa proces pozyskiwania linków przez OmniFLASH – zalecana wartość to 70% jeżeli nie rozumiesz takich podstawowych pojęc to radze cofnąć sie do jakiegos samouczka pozycjonowania etc ... te opcje, frazy, sformuowania przewala sie na codzien wiec jak ty sie z tym nie spotkales to ja nie wiem jak ci pomóc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal01 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dlaczego ten OF jest taki niejasny? Wytłumaczy mi ktoś co to wszystko znaczy? PHP overclocking Multipliers Auto cycles Mods overclocking W helpie jest za to: PP (ilość procesów) / OP (Overclocking połączeń) / OC (Overclocking cURL-a) I weź zgadnij o czym pisze autor ? Język mam polski ustawiony, w helpie jest po polsku a w OF jest hu... wie po jakiemu. Nie da się tego normalnie zrobić żeby było jasne ? Druga sprawa PRECISION.. W OF mam 100% i nie można tego zmienić a w helpie jest; Im wartość jest bliższa 100% tym wolniej działa proces pozyskiwania linków przez OmniFLASH – zalecana wartość to 70% jeżeli nie rozumiesz takich podstawowych pojęc to radze cofnąć sie do jakiegos samouczka pozycjonowania etc ... te opcje, frazy, sformuowania przewala sie na codzien wiec jak ty sie z tym nie spotkales to ja nie wiem jak ci pomóc ;] Jeżeli nie wiesz jak pomóc to po co zabierasz głos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.