Mask Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mam pytanie odnośnie Exp ressionEngine, najpierw trzeba przeprowadzić rejestrację a następnie postowanie(podobnie jak w WP) ? Bo do tego jest tylko jeden mod, więc pytam. Pomoże ktoś ? projekt z mojej strony wygląda następująco i stoi w miejscu, proszę o pomoc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wyszła właśnie mała aktualizacja softu. v0.9.9.8.1 (21.03.2013) Poprawiony błąd w obsłudze modów Poprawione pierwsze sprawdzanie proxy checkera @Mask: Mod ExpressionEngine ma w sobie zarówno rejestrację, jak i postowanie. Zaktualizuj Flasha do najnowszej wersji i wszystko ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mask Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzięki za aktualizacje, ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Możesz się podzielić potem informacją jaką osiągnąłeś skuteczność w EE. Ja też niedługo będę testował skrypt EE w OF. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo test Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jak chce dodac nowy projekt to mi sie skrypt wysypuje. Komunikat: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'mojanazwa_of.categories' doesn't exist SQL: SELECT * FROM `categories` ORDER BY `group` ASC Bindings: array ( ) Czy to jakaś poważna sprawa i trzeba na support pisać? Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Można jakoś szybko przenieść z harmonogramu pozycje w środku na pierwsze miejsce ? Obecnie w harmonogramie jest 500 zadań i muszę jedno zadanie przerzucić na początek. A widzę tylko możliwość przerzucenia co jedno oczko do góry. W OmniSpeed było zdecydowanie lepiej Najwygodniej przez phpmyadmina:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam, Mam pytanie a zarazem wątpliwości. Planuje zakup OmniFlash tylko teraz nie wiem jaki plan wybrać. PRO czy PRO+ Na pewno będę korzystał z baz premium. Ale teraz mam pytanie czy warto prać PRO+ ktĂłry ma OmniMOD PREMIUM ? Co ten mod daje i dla czego kosztuje tak dużo? bazy premium tylko fajnie brzmią ale o OF szalu niebylo w ciągu roku 1 może 2 aktualizacje. a to co było w listach to szkoda słów. wątpię aby było inaczej w przypadku OF ale zaryzykować możesz ja bym tego błędu 2 raz nie zrobił chyba ze będzie kilka osób które napiszą dobre opinię (nie mowie o osobach które są blisko z autorem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tu nie chodzi o bazy, a o mody. @numen1 co płatny mod daje? Jeżeli będziesz sam mody pisał to nic. Jezeli nie, to wersje + są rozsądniejszym wyjściem, ponieważ aktualizacje modów w pozostałych wersjach są płatne albo ich nie będzie, dostęp do płatnych jest płatny albo bo nie będzie - zależnie od wersji - musisz doczytać, dawno nie patrzyłem na 1 stronę tematu w OF płatne bazy też są, ale tu sprzedają je partnerzy, więc czy kupisz bazę, czy nie, to Twoja decyzja. Nie pamiętam tylko czy każda wersja ma możliwość kupna bazy za pośrednictwem OF, to już muisz doczytać. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam Mała aktualizacja statusu prac przy OmniFLASH: Zmiany których nie zobaczymy gołym okiem: - wdrożenie dodatkowych funkcji do silnika OmniFLASH (więcej opcji przy pisaniu modów) - poprawienie skuteczności działania silnika OmniFLASH - edytor modów - dodanie obsługi dwóch nowych obrazków (OCR) <- mod do tych skryptów wkrótce Zmiany widoczne: Ustawienia ogólne przemianowane na Konfiguracja Dodana opcja przesuwania zadań na początek harmonogramu Wyświetlanie informacji o zadaniach w harmonogramie podczas dodawania nowych Dodana opcja reinstalacji modów (mody publiczne) Dodane wyświetlanie opisów modów na ich liście Raporty z dodań są teraz dostępne bez logowania (klucz api) Z najbliższą aktualizacją (głównie chodzi o silnik) będzie możliwe np: włączanie proxy tylko w przypadku kiedy po wejściu na stronę otrzymamy komunikat o zbanowanym IP (znacznie powinna podnieść się zarówno skuteczność jak i szybkość) czy też kilku krotna próba rozwiązania pytania / odczytanie obrazka (ta opcja zwiększy skuteczność ale za to może zwolnić oprogramowanie). Istotą zmianą będzie jeszcze lepsze wykorzystanie XAS w OmniFLASH z aspiracją z naszej strony do wykorzystania pliku XAS z programu xRumer Pozdrawiam Piotr Kiper Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 - wdrożenie dodatkowych funkcji do silnika OmniFLASH (więcej opcji przy pisaniu modów) Plik z dokumentacją do pisania modów będzie zaktualizowany, bo śmiem twierdzić, że jest inaczej ? Przy aktualizacji wyskakuje komunikat: Wrong licence key! - samo się naprawiło Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Działa wam pinger ?? https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Działa wam pinger ?? Właśnie miałem pytać u mnie w dziale pinger...pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Kojotek wiadomo kiedy opcja "precyzja" (tak to Paweł nazwał) będzie wprowadzona? Według mnie jest to coś, co poważnie obniża wydajność OF aktualnie (przy założeniu, że dodajemy z limitem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Przydałaby się możliwość zaimportowania adresów do baz w module harvester. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sskoczek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Na jaki adres @ (czy pisać w Bugtracker / Propozycje tak żeby każdy widział) mam się skontaktować w sprawie licencji, która w panelu omni wyświetla błędne daty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.