Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro 2 tygodnie temu padła deklaracja na dzisiaj, to myślę że te pera błędów nie zajmie kolejny miesiąc tylko dzień-dwa?

W ogole @pzjnr, Czy to takie trudne napisać że aktualna wersja softu jest z***a i nie prowadzicie dla niej supportu żeby nie opóźniać nowej wersji? Nikt by sie nie wk***ł że na bugtrackerze nikt nie odpisuje, a większość problemów rozwiązywało by sie reinstalacją, bez proszenia i łudzenia się że "ktoś" łaskawie odpowie. Jeżeli nie macie w planach odpowiadać na problemy/pytania/prosby uzytkownikow softu to szkoda waszego czasu na wydawanie nowej wersji z której nikt nie bedzie korzystać.

Co prawda to prawda, nie za często zabieram głos, ale uczciwie napiszę, że jedynie z OF nie mam na szczęście problemu - po przeczytaniu sprawdziłem OmniPinga, który aktualnie również leży z błędem jak powyżej w postach. Nowi właściciele - źle zaczęliście, a w dodatku inne softy dogoniły już parę pomysłów, jak np. mody i za chwilę sami będziecie sobie w brodę pluli, że zamiast podnieść fachowość i support na wyższy poziom - położyliście wszystko. Ceny softów nie są teraz masakryczne, a przesiąść się zawsze można. Ile można czekać, żeby chociaż dowiedzieć się kiedy, ile i za co będzie się płacić? Podobno Polacy lubią się przywiązywać do stałej współpracy, a branżą seo wymaga cierpliwości, ale już bez jaj... Nie rozwalajcie wszystkich softów w działaniu, bo to najbardziej wkurza, prędko róbcie dobre drugie wrażenie, bo pierwsze hmm... a stracicie przede wszystkim Wy - sami widzicie że softy mają spory kredyt zaufania, więc i ja przedłużam swój ;) o... ...jeszcze trochę.

Mial byc 15 teraz juz mowa o poslizgu bez podawania jakiejkolwiek daty, czyli to samo co sie ciagnie juz kilka miesiecy, masakra, dobra milo bylo z omni flash, ale tak jak mowilem dzisiejszy dzien jak dla mnie mial byc decydujacy czy warto sie w flasha dalej bawic czy nie. sami sobie odpowiedzcie, ja sobie juz daje spokoj z tym czekaniem i marnowianiem pieniazkow na cos co nie dziala. i dzialac raczej nie bedzie, a znalazlem fajna alternatywe moze nie w 1 narzedziu a w 3 ale za to w supportem i dzialajacych ;]

pozdrawiam.

Hej,

Nie obiecywałem wam na 15 paź że będzie aktualizacja, powiedziałem tylko, że przypuszczam, że 15 paź uda nam się wypuścić aktualizacje.

Jak coś nie jest gotowe to nie zostanie wypuszczone i koniec. Ktoś odchodzi, ktoś nie ma już cierpliwości - jego wybór.

Nie działające omnipingi - wszystkie licencje padły parę dni temu i nie działały około 8 h, zostało to naprawione.

Na omnipanelu mam jedno zgłoszenie dotyczące błędu 1000. By się pozbyć tego błędu wystarczy odpalić plik install.php (bez przeprowadzania instalacji).

Będę złośliwy i w ramach poprawienia komunikacji zastosuję pismo obrazkowe:

:brawa: za wyjaśnienia, sprawdzam na :chatownik: , próbuję :cisza: , wytrzeszczam :zdziwko: a tu nie ma install.php, proszę :rtfm: gdzie on niby jest... Jest install_main.php, install_main_z.php, ale ich odpalenie w OmniPingu nie nie daje... Zaraz mnie :crazy: bo czuję się :sex: przez obsługę tegoż softu...

A tak poza tym fajnie, że NIE ZOSTAŁO TO NAPRAWIONE i Bóg zapłać za nic i za info po paru dniach na forum, które i tak w niczym nie pomogło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności