Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Może jest na PiO do kupienia jakieś konto z historią (o pozytywnym wydźwięku)...

może bym i sprzedał, facjata chyba w 100% rozpoznawalna (może dzieci nie kojarzą, ale od czego jest G... ), wydźwięk zdecydowanie pozytywny, wielkie sukcesy na koncie (3 przyłożenia w 1 meczu to w końcu nie przelewki ;) ) no i wreszcie... "czy te oczy mogą kłamać" ? :D

edit:

ee jak przeczytałem to powyżej to... w życiu nie sprzedam :D

wladyslaw_kozakiewicz_2.jpeg

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to chyba logiczne?

nie nie logicznie Kojotek miał jednoosobową działalność w UK jak wiesz jak ją można sprzedać to napisz.

markę Omni kopiła spółka z Krakowa. Tak jak piszę wyżej kupili kod dodawarek i innych softów, produkty niektóre domeny. Firmy kupić nie mogli nawet jak by chcieli.

Nie wnikam w to co to było.
to wniknij przed tym jak innych pytać o logikę. Niema możliwości sprzedawać jednodomową działalność, również w Polsce. Kojot nie miał spółki.

Gdzie w takim razie ida comiesięczne abonamenty??

do właściciela konta paypal czy konta bankowego, którym właśnie i jest ta spółka z Krakowa

Hej,

Już wyjaśniam. Sprawa jest lekko skomplikowana w skrócie:

Na omnipanel są 2 "bilansy". W jednej kolumnie są środki, które ludzie mieli na kontach w momencie sprzedaży Omni. (czyli to co było wpłacane do SEOP LTD. W drugiej są środki, które trafiły już na Nasze konto.

I teraz:

- priorytet "zejścia" środków jest ustawiony na środki z SEOP ltd.

- jeśli ktoś ma na starym bilansie 100 PLN i robi zakup na 50 PLN to otrzyma na to rachunek bo fizycznie skorzystał jeszcze z środków które wpłacił do SEOP LTD

- jeśli ktoś ma wpłacone na starym bilansie 100 PLN, a robi zakup za 150 PLN to zostanie mu ściągnięte 100 PLN ze starego bilansu (na to rachunek) oraz 50 PLN z nowego ( na to faktura)

Sytuacja ma charakter przejściowy. Na każdą wpłatę która jest wpłacana na nasze konto jest faktura w momencie gdy coś kupujecie. Nie ma możliwości żeby ktoś nie dostał faktury, my jesteśmy na pełnej księgowości i nas też wnikliwie sprawdzają. Nic się nie może zgubić.

Zastanawiam się czy wypuścić Wam aktualizacje w najbliższych dniach (dużo będzie źle działać) czy poczekać i wypuścić dopiero jak soft będzie działał jak należy.

dokładnie taki sam tekst czytałem w tym temacie ok miesiąca temu, dejavu ?

czy któryś z miłych i zapracowanych panów od supporta mógłby sprawdzić czy mi flash nie działa od 2 dni? mały problem ale jednak niepozwala mi korzystać z flasha, bo zamsist flasha mam błąd który pdalem z temacie na bugtruckere.

chciałbym móc korzystać z softu który opłaciłem, było by miło....

https://omnipanel.pl/bugtracker/909

Zastanawiam się czy wypuścić Wam aktualizacje w najbliższych dniach (dużo będzie źle działać) czy poczekać i wypuścić dopiero jak soft będzie działał jak należy.

dokładnie taki sam tekst czytałem w tym temacie ok miesiąca temu, dejavu ?

czy któryś z miłych i zapracowanych panów od supporta mógłby sprawdzić czy mi flash nie działa od 2 dni? mały problem ale jednak niepozwala mi korzystać z flasha, bo zamsist flasha mam błąd który pdalem z temacie na bugtruckere.

chciałbym móc korzystać z softu który opłaciłem, było by miło....

https://omnipanel.pl/bugtracker/909

Podejrzewam że z tym nic nie zrobisz. Sam miałem ten problem 1,5 miesiaca temu, support nie pomógł, bazy nie udało mi się odzyskać żadnym sposobem. Za to nauczyłem się robić automatyczny backup bazy co 24h :)

Zreszta tak jak pisalem na bugtrackerze, zerknij do phpmyadmin i sprawdz czy tabele sa "in Use"

sa in use, co w ziazku z tym ? reinstalacja flasha?

odpalalem install ale nic nie pomaga.

ja tez mam backypy co 24h ale to nic nieda bo na bugtruckerze czekam na pomoc juz 2 dni wiec baza z wczoraj jest taka sama jak dzisieja , juz zbledem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności