forum ksiazki Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam Reklamuje ktoś z was swoją strone na NK (zakładając konto powiedzmy tak jakby firmowe)? Czy z nk można zdobyć dużą ilość wejść na naszą stronke? Jeśli ktoś posiada takie konto, prosił bym o napisanie ilość znajomych/ilość wejść Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twister5 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 heh, wątpie żeby to realnie działało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 heh, wątpie żeby to realnie działało... A ja uważam wręcz przeciwnie ... ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forum ksiazki Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam Od czasu założenia tematu zebrałem kilku znajomych i powiem szczerze że wejść z NK jest ok. 5-10/na dzień mało ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wejść może być dużo więcej... ale przechodząc do sedna... przede wszystkim jest to dobra i całkowicie bezpłatna forma reklamy, pozyskania nowych użytkowników często zainteresowanych tym co jest na stronie a i można taki profil wykorzystać do budowania własnej marki... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam Od czasu założenia tematu zebrałem kilku znajomych i powiem szczerze że wejść z NK jest ok. 5-10/na dzień mało ale zawsze coś Jak sytuacja wygląda aktualnie? Jakieś postępy? Zapraszam na mojego bloga o tematyce seo i nie tylko, zapraszam na: https://toplinkx.pl/blog/ i https://www.facebook.com/toplinkx upvc fitters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 a ja myślałem, że nk to już przeszłość i nikt tam się nie loguje fotografia ślubna bydgoszcz ------->>Fejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 W sumie dawno nie mam już tam konta ale natrafiłem przypadkiem na ten temat Szczerze mówiąc można podnieść liczbę odwiedzin strony tak samo jak na innych portalach (FB czy Twitter) Zapraszam na mojego bloga o tematyce seo i nie tylko, zapraszam na: https://toplinkx.pl/blog/ i https://www.facebook.com/toplinkx upvc fitters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ciekawa sprawa, z nk korzysta więcej dojrzałych ludzi niż z FB. Warto więc jeżeli celuję się w starsze pokolenie. Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Fakt że Nk straciło w ostatni czasie użytkowników... i nadal traci i to widać w dużej mierze na rzecz Fb. ale stwierdzenie że głównie są tam dojrzali ludzie jest mocno przesadzone ;-) Nk nadal jest jednym z najpopularniejszych portali w Polsce ... i jeszcze długo tak pozostanie... Sam nie posiadam tam konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nk widzę spadło na 25 miejsce w Polsce według rankingu alexy. natomiast Fb jest na 2 miejscu zaraz za google pobieranie z wrzuta Polecam: Alternatywa Adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 NK to juz mało kto korzysta raczej. Moi za 200 znajomych już tylko na FB - nk to już puste miejsce teoretycznie. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarod20 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Reklamowałem kiedyś jedną stronę. Wzrosła liczba odwiedzin na stronie, ale nowych klientów nie przybyło. Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keraj Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Moim zdaniem na NK zostali użytkownicy starsi 40+ i dzieciaki. Czasem linkuje z NK na swoje strony, odwiedziny są ale zysku z tego niema. Grodzisk Mazowiecki Wakacje na Bałkanach www.Gazetagrodziska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekKarczmarz Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Moim zdaniem reklama na nk nie ma najmniejszego sensu. Chyba, że działasz w branży ,,rozrywkowej". Ludzie, którzy tam wchodzą są raczej nastawieni na rozrywkę, relaks. Jeśli masz ,,poważny" biznes raczej nie pozyskasz do niego potencjalnych klientów, współpracowników na tego typu portalach. Po 2 reklama na tego typu portalach ma niską skuteczność. Ok kliknięcia, kliknięciami, ale długo nie ,,przytrzymasz" takiego internauty. Po 3 tak jak mówią poprzednicy, nk świeci pustkami z tego co zauważyłem z własnego doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.