StrefaPC Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Czyżby kolejny klon rzetelnej firmy, solidnej firmy itp. https://placeterminowo.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 a kogo to obchodzi? Do mnie raz dzwonili to powiedziałem, ze problemów z płatnościami nie mam i sam też płacę i certyfikaty mi nie potrzebne. Wyłudzanie kasy i nic więcej. Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stats1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Proponuję kupić papier toaletowy w biedronce, jest dużo tańszy, a zastosowanie ma takie samo co ten certyfikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 rzetelnej firmy Dlaczego jak widzę tego typu certyfikat to mam wrażenie, że ktoś na siłę chce mi coś wcisnąć? Takie udowadnianie, iż nie jest się wielbłądem jest troszkę podejrzane!? Oby się nie okazało, iż pod latarnią najciemniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To ja robie certyfikat "dajcie mi kase" na to samo wyjdzie;D tylko nazwa fajna;D Edit: Buhahaha wlasnie dostalem maila od nich:D i grzecznie odpisałem że spam został zgłoszony;) Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Szkoda nawet o tym pisać, ale pewnie naiwni się znajdą i na ścianie nad biurkiem prezesa powieszą, coby image firmy budować Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Tak samo "ma prawo" działać ten serwis jak "rzetelna firma", wiec nie rozumiem podejścia "że ktoś na siłę chce mi coś wcisnąć?" chce skorzystać to korzystam, nie to nie korzystam i TYLE Tak na marginesie idea jest bardzo dobra, bo jest coraz więcej firm którym wystawia się faktury, bo tylko na tej podstawie chcą płacić. Dostaną fakturę i NIE PŁACĄ ...., a od faktury trzeba bezahlen VAT i dochodowy i nie dość, że nie zarobiliśmy to jeszcze jesteśmy w plecaki. Nawet jak pójdzie sprawa do sądu to długie lata jak laki możemy nie zobaczyć ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jak chcecie to w promocji pierwszy rok 50% wartości tych krążących w sieci powystawiam Wam takie certyfikaty: Rzetelniejsi od rzetelnych > odpowiednik rzetelnafirma.pl Mam, czy nie mam i tak płacę > odpowiednik placeterminowo.pl Termin ponad wszystko > odpowiednik terminowafirma.pl Ufaj, albo i nie > odpowiednik zaufanastrona.pl Jeżeli jest zapotrzebowanie na inne, też jestem wstanie takie wydać. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 za ile? Sprawdzacie chociaż czy partner ma 18 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja sprawdzam tylko czy jest $ odnotowana na koncie, czyli jestem firma przyjazna Klientowi - minimum formalności. Za ile już pisałem, 50%wartości tych po prawej - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Szkoda, że w stopce strony nie ma informacji "Projekt współfinansowany ze środków UE"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.