aikmar Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 2-0 dla Urugwaju Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 2:1 dla Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greeck Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 1:1 wróże że remis będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 2 - 0 dla Polski Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 2 : 0 dla Urugwaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msiedlecky Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 2:1 dla Urugwaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dziś dzień wolny% ale Niedziela pracująca więc jestem na 3:1 dla naszych w końcu jestem tym "czarnym asem" jako odbiorca;) <tu miała być aluzja, jutro świnobicie Spójrzmy obiektywnie.. choć brawo panie prezesie za obniżenie cen biletów o 45%, jak grają, taka cena, i co powiecie o trio z BVB? nadzieja w młodych, z ligi, czy to Legia czy Polonia, czy to Wisła czy Cracovia, czy to Widzew czy to ŁKS, czy to inne kluby które się nienawidzą, to tak kształtują się piłkarze na zachodzie i grają w reprezentacji odnosząc sukcesy, mam wymienić ligi, statystyki presingu, kartek, czy straconych ewentualnie zyskanych bramek, oni GRAJĄ między sobą, i tak się znajduje najlepszych No, a jeżeli polski grajek, nie chce się starać (co mieliśmy w ciągu ostatnich transferów tak w 80%) to wraca po 3 latach do polskiej ligi, do marnej drużyny Trio z BVB, potrafi zagrać, ale czemu nie tak u nas? Przecież plecy Wasyl, obecnie trzyma ich Krychkowiak, pomoc mam wymieniać? Jak najbardziej Obraniak, który we Francji gra pierwsze skrzypce, a napastników mamy, brawo za ruch w stronę Polonii Warszawa gdzie szaleją Wszołek, czy Teoderczyk, plus Milk i Lewandowski, może szansa Kosecki? acha w bramce tylko polki Tytoń Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezkrwawy Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ja osobiście przepowiadam wynik 1:1 Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 2:0 - dla Polski !!! Polska.... a z kim gramy? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesky Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Stawiam na 0:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 0-2 - Urugwaj "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Obstawiam 1:1. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finansiarz Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 1:1 Finansowy Program Partnerski - 50 złotych dla Nowego Partnera! Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Można obejrzeć mecz też na nacie? Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.