bobu1111 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam, Jakiś tydzień temu zmieniłem serwer na zupełnie inny (zmieniło się Ip). Przed zmiana byłem w top 3-5 na 5 najważniejszych dla mnie fraz. Po zmianie serwera w ciągu 24 godzin moje pozycje spadły na 3-4 stronę i już tak zostały. Czy jest możliwość żeby sprawdzić co sie zrabalo, co nie pasuje google po zmianie serwera ? Żadnych ustawień seo nie zmieniłem. Plik robots i mapa strony zostały w tej samej formie. Url strony i najważniejsza fraza w sygnaturze poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ;D konkurencja kolego duża. Jestem tam z jedną stroną i powiem Ci że ogólnie cały top tasuje się kilkanaście razy dziennie, ale w tym wypadku prawdopodobnie podczas przenosin musiałeś mieć chwilowy brak dostępu do strony i robot nie mógł wejść na nią. Jak już się ustabilizuje to powinno wrócić do kilku dni. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobu1111 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Było że mi dns plynnie nie przeskoczyly i strona kilka godzin nie banglala. Czyli będę czekał na jakiś wielki powrót na strone pierwsza. A tak z ciekawości to tylko pozycjonujesz ta stronę czy jesteś jesteś jej adminem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wals Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 miałeś pecha ze bot tam wtedy był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A tak z ciekawości to tylko pozycjonujesz ta stronę czy jesteś jesteś jej adminem ? Pozycjonuję. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Chwilowe, jeśli linkowanie się nie zmieniło, to przemieli i będzie w top. Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esos Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 U mnie po niedostępności strony wszystko wróciło do normy po ok. 14 dniach. ...i stało się tak, że jaskinie są lepsze niż blog 30latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A u mnie po padach serwera przez kilka dni po kilka godzin dziennie strona wróciła do top10 po 2 latach... Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Hehe to pocieszyłeś kolegę "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobu1111 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zakup blasta (500 linków) bezpośrednio na domenę główną z 5 różnych fraz będzie w stanie kopnąć stronę do góry nieco szybciej niż naturalnie miałoby się wszystko przemielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To normalne że poleciały ale wrócą jak będzie pozycjonowane bez obaw. Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.