Seo tekst Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Netserwer nie znam, ale starkom i pod badziewia na swl nie polecam --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Allegro to (upraszczając) taki sam kanał dotarcia z reklamą jak inny. Po prostu rób to co z innymi ofertami: sprawdź firmę, sprawdź stronę, sprawdź opinie. Nie ładuj się w pseudo firmy hostingowe założone tylko po to aby opchnąć setki kont za 5 zł i się zwinąć. Pamiętaj: chytry dwa razy traci ps. za ofertami z Allegro ciągnie się zła opinia bo, jak na typowym bazarze, jest tam masa różnego rodzaju "elementu" Ale to nie zmienia faktu, że znajdziesz tam czasami oferty "normalnych" firm jak choćby superhost czy IQ. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukam_on Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 netserwer.pl mam u nich hosting mam na nim katalog i inne strony już chyba ze dwa lata i śmiga nie było nigdy problemów. Szlifowanie betonu to moja praca, hobby to hodowla królików Nowość drinki do wdychania na wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja mam dwa doświadczenia z hostingiem z allegro. 1 - hosting za 5zł i firma po roku niestety upadła. 2- hosting za 7 zł i firma po dwóch latach upadła. Hosting, jak i domeny należy kupować w firmach stabilnych i stałych. Można się przenosić, cudować, ale trzeba pamiętać, że inwestujemy oprócz pieniędzy swój czas, którego nie da się do końca wycenić. Dla jednych postawienie katalogu, to 3 minuty, inni walczą z tym tygodniami, więc jeśli ktoś jest początkujący i chce mieć stabilną przyszłość warto zainwestować w hosting firmy istniejącej już kilka lat na rynku i z dobrą opinią. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Hosting, jak i domeny należy kupować w firmach stabilnych i stałych. to zalezę pod co potrzebujesz hostingu jeśli host za 7 zl przetrwał 2 lata jak dla mnie to całkiem niezły wynik pod jakieś stronę zapleczowe i inne mniej istotne, zawsze ich można przenieść gdzie indziej. Nikt zdrowo myślący nie kupuje hosty pod strony docelowe czy strony klientów na allegro po 7 zl, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 @Max oczywiście nie narzucam. Błąd w słowach, jednak jeśli pada już takie pytanie, a sądząc po autorze, jeśli już się zastanawia, to nie robi tego pod stronę z xxxxxx poziomu, do której będzie sobie jechał rumakiem, a raczej chciałby utrzymywać tam coś wartościowego. Masz również całkowitą rację, że 7zł i dwa lata to dobry wynik. Ale patrząc po gl i tutejszych wypowiedziać niestety takie pytania zadawane są przez ludzi, którzy "coś" chcą tam tworzyć, a nie traktować, jak setkich innych stron z zaplecze. I obym się w tym mylił. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.