tomek_25 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Viceroye niebieskie. Małe ilości. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Paliłem 1-1.5 paczki dziennie, przerzuciłem się na e-papierosa. Przestało mi się chcieć palić normalne papierosy, a po 2 miesiącach przestało mnie nawet ciągnąć do elektronicznego papierosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Bomba Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Co wy wiecie o paleniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Palenie jest mało inteligente. Ja nie palę i żyję czyli da się. A po kilku/nastu latach jarania żółte palce, dziury na języku no i smród jak wejdziesz do mieszkania kogoś niepalącego... Mnie sama woń dymu odrzuca jak ktoś obok mnie pali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Maszynka do zwijania OCB Bletki OCB Filtry OCB + tytoń: Drum lub Chesterfield :-) Pale polowe mniej, a finansowo ~3 razy taniej. Moim zdaniem, jakosc tytoniu jest lepsza od siana ze zwyklych papierosow. https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ePapieros ostatnio jest modny i słyszałem że dobry produkt daje dość dobre efekty Takie efekty, że kolega przeciągnął i się zepsuł, po dwóch tygodniach. Dał sobie z tym spokuj i teraz pali 2x więcej. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nie trzeba wspomagaczy, wystarczy silna wola i przestaje się palić z dnia na dzień, widziałem taki przypadek i wiem, że można Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vicious Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Maszynka do zwijania OCB Bletki OCB Filtry OCB + tytoń: Drum lub Chesterfield :-) Pale polowe mniej, a finansowo ~3 razy taniej. Moim zdaniem, jakosc tytoniu jest lepsza od siana ze zwyklych papierosow. No, fajnie ta maszynka się prezentuje, może faktycznie warto zainwestować w coś porządnego. Na razie mam taką: https://www.fajkowo.pl/pl/p/Zwijarka-papierosowa-Mascotte/302 Tak z ciekawości, te filtry, które polecasz mają standardowy rozmiar z tego co widzę (Ja mam slimy - mniejsza ilość tytoniu do skręcenia), ile można zwinąć takich papierosów z 40g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Lepiej gotowe gilzy + nabijarka do gilz A najlepiej rzucić nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 E-Papierosek. Bardzo fajna sprawa kiedyś były suche nie dobre smaki, teraz zakupiłem fajnego "tanka" i smak fajny i dawkowanie wedle własnej woli. Palę bo lubię czasem zdarzy się analog ale zazwyczaj tylko do piwka. Na ogół e-papieros to dobry zamiennik:) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja sprzedaje dobre efajki Jak chcecie to zrobię jakiś rabacik dla PiO. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Acha i nie daj się naciągnąć na e-papierosy Lepiej rzucić... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Acha i nie daj się naciągnąć na e-papierosy No niestety e-papierosy mają trochę zjechaną opinię przez syf z allegro za 9,99, tyle że tutaj raczej ludzie są rozumni i chyba wiedzą, że za 9,99 to mogą sobie ewentualnie bucha puścić z liścia. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vicious Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Lepiej gotowe gilzy + nabijarka do gilz A najlepiej rzucić raz wyjdą, a raz nie nabijanie to horror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Mi zawsze wychodziły i nabijanie było banalnie proste. Może zła maszynka? E: Acha, i tak lepiej rzucić... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.