Skocz do zawartości

Blog firmowy proszę o poradę..

zyzzia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WItajcie przeglądnełam i przeszukałam forum ale wystarczających odpowiedzi nie uzyskałam

Mam stronę z salonem piekności i założyłam blog z poradami, nowościami, filmikami itp.

Zastanawiam sie czy blog z racji tego że jest subdomeną ma mieć linki prowadzące na moją stronę salonu z nofollow?

Co należy zrobić aby blog pomagał mojej stronie a czego uniknąć aby nie zaszkodził?

Blog mam oparty na wordpresscie - mogę wgrać wtyczki tylko nie zabardzo wiem jakie :)

Proszę o pomoc...

Czy blog firmowy ma mieć plik robots? i co zablokować?

Z góry dziękuję za ewentualne wskazówki :)

zapraszam do mojego sklepu - meble sosnowe

Co należy zrobić aby blog pomagał mojej stronie a czego uniknąć aby nie zaszkodził?

Pisać rzeczy/traści uzupełniające profil działalności firmy, wpływające na wzrost zaufania do formy, budujące pozytywne relacje z klientami, unikać pierdół w stylu "dzisiaj doznałam olśnienia o poranku oglądając te fał en i malując passurki na rószofo ...

Instalujesz sobie co tylko chcesz aby było pomocne w prowadzeniu bloga . Linkujesz jak Ci się podoba do strony firmowej, byle zachować tematyczność linków i kierowanie na podstrony zgodne z poruszaną tematyką na blogu.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me ....