rozbor15 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Witam Poszukuje książki o pozycjonowaniu juz trochę wiem o pozycjononiu itp ale na necie znalazłem tylko 2 ksiązki i ich opinie nie zabardzo były zachęcające do kupna. Czy ktos by mi mógł podac książkę z której sie uczył i osiagnoł duży efekt w wyszukiwarkach? Jesli nie chcesz podawac tu to napisz mi na PW Z góry dziekuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 nie ma dobrej polskiej ksiazki i na czasie czytaj forum, a duzo sie dowiesz Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Znam taką jedną nazywa się Forum Pozycjonowanie i Optymalizacja, jej darmową kopię znajdziesz pod adresem: https://www.forum.optymalizacja.com Dzięki niej osiągnąłem naprawde duży sukces w wyszukiwarkach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja się uczyłem z książki "Google dla praktyków", autor Andrzej Szewczyk, wyd. lipiec 2003 (kupiłem od razu po wydaniu). Ciekawa ksiązka. Obecnie nadaje się jako podręcznik historii. Dawniej nie było tak łatwego dostępu do wiedzy o SEO jak obecnie. Teraz jest inny problem. Wiedzy jest tak dużo, że wielu osobom nie chce się czytać. Jak chcesz się nauczyć, to zapraszam do lektury tego forum. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 jakies e-booki po sieci kraza... ale nei wiem nic o nich... polecam forum ... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbor15 Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Aha Tylko nie wiem czego mam sie nowego dowiadywać Na necie wiele stron jest 1-5 w google a nie posiadają żadnych linków ani nie dodaja do katalogów;) Z kąd moge sie dowiedzieć jak oni to robia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Witam! Tomasz Frontczak wydaje ksiazke juz niedlugo. Jest ona bardziej o marketingu w wyszukiwarkach ale napewno cos ciekawego tam znajdziesz. link Pozdrawiam PS. A pozycjonowanie nie ma sie co uczyc z ksiazek bo to jest wiedza ktora na bierzaco sie zmienia. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Na necie wiele stron jest 1-5 w google a nie posiadają żadnych linków ani nie dodaja do katalogów;) podaj przykłady Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Beerbant nie osłabiaj mnie a co na allegro nie ma poradników za 1.99 PLN i troche droższych Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbor15 Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Pierwszy lepszy przykład: www.chelsea.pl Mam strone ponad 1,500 zaindexowanych stron w google Wymieniam sie narazie linkami co dalej mam robic ?? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomen Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Czytaj to forum. Nie oczekuj, że w tym wątku otrzymasz odpowiedź i gotowy przepis na pozycjonowanie. Zapraszam na do forum Dla początkujących. Po prostu czytaj i zdobywaj wiedzę - doceś fakt, że ona jest za darmo. Jeżeli napiszesz, że nie masz na to czasu, to po prostu daj sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Tomasz Frontczak wydaje ksiazke juz niedlugo. Jest ona bardziej o marketingu w wyszukiwarkach ale napewno cos ciekawego tam znajdziesz. A myślałem, że ten koleś to jakis picuś co pierwsza w życiu książkę wydaje, ale teraz zerknąłem to chyba helion tak. Takie wrażenie odniosłem patrząc na jego zdjęcie po lewej - wzbudza we mnie -100% zaufania. Przykre książka może być ciekawa, ale raczej dla laików. Polecam wszystkim przedsiębiorcom, którzy pojęcia o necie nie mają lub wydaje im się że mają, później zapraszam do mnie na pozycjonowanie https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 A myślałem, że ten koleś to jakis picuś co pierwsza w życiu książkę wydaje, Ten "koleś" to stały bywalec tego forum. Książka faktycznie o pozycjonowaniu stricte nie będzie, ale w tej branży warto mieć pojęcie o tematach pokrewnych. Pozdr, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Sory wielkie. Nie chciałem Cię ani nikogo obrażać. Strona po prostu nie wzbudzila mojego zaufania. Także moje wielkie przeprosiny. Życzę sukcesów - specjalistom od seo i marketingu się nie przyda ale może oświeci naszych przyciemniałych przedsiębiorców. Chodzilo mi tylko o to, że teraz wiele osób coś pisze, bo wydaje im się, że sa expertami z danej dziedziny jak np pani Ewelinka z K2 - expert w pozycjonowaniu, który twierdzi, że slowo kluczowe musi występować na stronie aby można ją było pod to słowo pozycjonować, lub że PR ma wpływ na pozycję strony. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelleon Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 specjalistom od seo i marketingu się nie przyda hmm, a czytales juz ja? moim zdaniem marketing i seo sa w jakis sposob powiazane a co do ksiazki nie mam zdania bo nie czytalem [bilety lotnicze] [strony www poznań] "No se ganó Zamora en una hora" Masz wolne domeny? Zaparkuj je! i zarabiaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.