positive Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No jeszcze 2 miechy i zaczną się promocje i wyprzedaże świąteczne więc warto też poczekać. Za 700-800 zł można jeszcze ewentualnie uszczelić jakiegoś Kindle Fire, ale jest trochę słabszy od nexusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Poczekaj jeszcze miesiąc dołóż 200 PLN, powinien wejść Google Nexus 7 w cenie 899 PLN w promocji ma być w jednej sieci na R - nieoficjalne info, ja kupuje 4 dla całej rodziny jak tak będzie Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Niedługo premiera Windows 8, więc tablety z Modern UI będą wyglądać niesamowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Poczekaj jeszcze miesiąc dołóż 200 PLN, powinien wejść Google Nexus 7 w cenie 899 PLN w promocji ma być w jednej sieci na R - nieoficjalne info, ja kupuje 4 dla całej rodziny jak tak będzie Co to za sieć na R? jak ma być w takiej cenie to ja też kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Chłopaki, a ten tablet z Chin mozna przestroić na język pl? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 jak jest na androidzie to ma już wbudowany język polski (przynajmniej powinien ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 oczywiście że ma PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Panowie(Pań nie widzę na razie do czego używacie tabletów ? Albo inaczej: czy posiadając laptopa i telefon powiedzmy 4' z andkiem - do czegoś jeszcze przydaje sie tablet ? SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Telefon mam 4,3 calowy wyświetlacz, z androidem 4.0.3, laptopy oczywiście tez posiadam. Tablet 7-10 calowy dobry dla szybkiego przeglądania fotek, serfowania po necie poza domem, biurem kiedy ciągnąc z sobą torbę z laptopem mi się nie che- tablet mieści się w ręce i dobrym futrzarze wcale nie przeszkadza jak torba do łapka. Tablet wygodniejszy bo nie jest rozkładany o wiele mniejszy, lzejszy klawiatura dotykowa całkowicie wystarczę dla podstawowych czynności. Myślę że jakiś cienki netbook tez był by dobry do tych celów, ale to kwestia przyzwyczajenia. Zgodzę się w jednym w 90% Tablet to gadżet, ale lubię gadżety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja też jestem gadżeciarz a o tablecie coraz bardziej myślę jako o czytniku do for, blogów czy nawet książek, który mógłbym sobie wziąć przed spaniem do łóżka i nie musiał trzymać na kolanach 3kg laptopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Max - i wszystko jasne Positive - do czytania na pewno lepsze będzie coś pokroju kindla gdzie nie masz podświetlania - nie męczy wzroku SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ktory tablet ma wejscie na karte sim oprocz ipada oczywiscie? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Sporo chińskich modeli, są również takie co maja wszystkie funkcje telefonu GSM, można dzwonić wysyłać SMSy, prowadzić wideo-rozmowy. Poszukaj pod tym linkiem wyżej jako słowa kluczowe podaj "Tablet GSM " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Core IVY 10 GPS, może szał to nie jest ale za 500 zł, nawigacja, śmiga jakiś czas, choć ja go używam raz na ruski rok (GPS) no i czasem e-booka sobie czytam, mam za "wrażliwe" dłonie na takie coś Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Max - i wszystko jasne Positive - do czytania na pewno lepsze będzie coś pokroju kindla gdzie nie masz podświetlania - nie męczy wzroku Tak tylko, że te tradycyjne kindle to mi w nocy raczej się nie przydadzą. Do samych książek to się zgodzę, że lepszy, ale do neta to już potrzebny jakiś lepszy tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.