Pradcom Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam, Zainteresowała mnie oferta biznes-host.pl i w związku z tym mam pytanie, czy ktoś korzysta z tego hostingu i jakie ma odczucia? Cenowo są naprawdę atrakcyjni, ale co z tego jeśli strony będą więcej offline niż online. Z góry dziękuję za podzielenie się opinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Podbijam, ktoś korzystał, są jakieś opinie? Interesuje mnie oferta z Direct admin https://biznes-host.pl/?s=vps_directadmin&rodzaj=da⊂=12 Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jest OK, ogólnie rzecz biorąc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrefaPC Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Krótko korzystam, ale na razie bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Korzystałem cały rok i cały rok byłem zadowolony. Trzymałem tam dość duże forum dyskusyjne i przez rok ze strony serwera zaliczyłem kilka awarii trwających może godzine czasu. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Bywa, że strony są niedostępne przez kilka sekund, ale ogólnie bez zastrzeżeń. babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seowin Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Dobry hosting, szczególnie pod softy ze stajni omni czy też inne, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A jak wygląda skonfigurowanie konta? Ktoś bez znajomości administrowania poradzi sobie z dodawaniem domen, baz, ftpów? Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 w DA raczej bez problemu sobie poradzi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomek Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja też mam tam VPSa i polecam! Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mam tam od dłuższego czasu dwa VPSy. Wszystko działa bez problemu i do tego bardzo dobry support. Polecam. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Od jakiegoś czasu korzystam też z usług biznes-host - mam kilka pakietów seo. Ogólnie działają bez zarzutów, chociaż parę dni temu co chwile na jednym z serwerów były chwilowe, aczkolwiek częste pady. Jednak, kontakt z supportem wyśmienity, kilkadziesiąt minut od wysłania maila do supportu wszystko było załatwione. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Mam tam dwa vps od 1,5 roku. Na jednym stoją strony klientów, na drugim trzymam dodawarki + trochę zaplecza. Mam też od niedawna ich seohosting. Generalnie jeżeli chodzi o VPS, może ze dwa dłuższe (kilka godzin) pady przez ten czas (raz awaria zasilania, raz serwera). Wszystkie problemy załatwiane są od ręki, nawet z pierdołami można liczyć na pomoc. Minusem jest ograniczenie możliwości zakupu IP do 10 na jeden VPS. Odnośnie seohostingu, już tak kolorowo nie jest, albo mi się pechowa maszyna trafiła. Generalnie wrzuciłem tam trochę wordpressa i co chwile są problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Kupiłem VPS zachęcony opiniami i póki co jest pięknie. Żadnej wiedzy z obsługi serwerami nie potrzeba, jest panel Direct Admin. Support jest rewelacyjny. Nawet mi bazy danych wgrywają jak poproszę. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 to rzeczywiscie niesamowite, nie spotkalem jeszcze hostingu, ktory by mi nie wgral bazy jak ja wrzucilem na ftp i poprosilem . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.