Positionly Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witajcie, Mamy przyjemność przedstawić nowe narzędzie do monitorowania pozycji fraz w wyszukiwarkach Google, Yahoo i Bing - Positionly. We współpracy z właścicielami PiO przygotowaliśmy specjalną ofertę ze zniżką 15% lub 30% dla wszystkich użytkowników forum! Oto kilka z jego możliwości: Dashboard wraz podsumowaniem wszystkich działań SEO Grupowanie fraz Wykresy ze średnią pozycją dla stron oraz grup Podsumowania wzrostów i spadków pozycji Notatki do stron oraz fraz Aplikacja na iPhone Porównywanie fraz na wykresie Raporty w formacie PDF Podsumowania tygodniowe/miesięczne wysyłane na e-mail Poziomy dostępu dla użytkowników Integracja z Google Analytics White label, zmiana kolorów, tytułu oraz domeny Wkrótce udostępnimy publiczne API, które jest obecnie w fazie testów. Pracujemy także nad kilkoma nowymi funkcjonalnościami, które znacznie rozszerzą możliwości Positionly ponad to co oferuje konkurencja. Zapraszamy do pobrania aplikacji iOS z Appstore - https://iphone.positionly.com. W najbliższych miesiącach udostępnimy także wersję na urządzenia z systemem Android. Zapraszamy! https://pio.positionly.com Positionly - Łatwy sposób na SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firma321 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Drogo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 niestety 500 fraz za 252 zł ( w promocji) miesięcznie to przesada. Konkurencja oferuje 200 domen, 1000 fraz, Google.pl, Google.com - 119 zł/miesiąc, 469 z /pół roku Przed startem braliście to pod uwagę, czy cenę sobie po-prostu wymyśliliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Wyniki online ? Dla mnie pomysł spalony, jedynie własny host... SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 hej, W sumie nie ma czasem sensu kierować się samą ceną. Ja od jakiegoś czasu testuje to narzędzie. Monitoruję kilka tys. fraz i przy takiej liczbie daje się to sensownie podzielić i nadzorować. Przydatna jest również możliwość porównywania kilku-kilkunastu fraz na jednym wykresie - szybciej można umiejscowić np. wspólne daty wzrostów lub spadków grup fraz.. No i integracja z analyticsem jest fajnym rozwiązaniem, wydaje mi się, że wcześniej tego nie było w żadnym narzędziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 No i integracja z analyticsem jest fajnym rozwiązaniem, wydaje mi się, że wcześniej tego nie było w żadnym narzędziu. Integracja z GA jest od dłuższego czasu w Stat4Seo.pl webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Integracja z GA jest od dłuższego czasu w Stat4Seo.pl W Web-Tools też, razem z PIWIK'iem. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Positionly Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Drodzy forumowicze, Wszyscy którzy chcieliby skorzystać z Positionly, a zniechęca ich cena mogą skontaktować się z nami poprzez wysłanie wiadomości na support@positionly.com wraz z informacją, że jesteście z PiO. Każdą propozycję rozpatrzymy indywidualnie. Positionly - Łatwy sposób na SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodajfoto.pl Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Powinna zostać wprowadzona forma tworzenia własnego planu. Ceny za wysokie w stosunku do obecnych planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Brak wersji serwerowej to dośc poważna wada tego typu produktu. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymalizuje Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Właśnie zacząłem testy Positionly, webpozycji, Stat4Seo.pl i jeszcze 2 innych narzędzi. Pierwsze wrażenie jest takie że Positionly wygląda dość profesjonalnie, aczkolwiek mam za mało danych żeby porównać te narzędzia. Zobaczymy co będzie dalej. A Wy jakie plusy widzicie tych narzędzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 nieograniczona ilość domen za FREENie ma czegoś takiego jak "nieograniczona", więc nie pisz bzdur ! HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz_patelni Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 A co jest? Masz jakieś ograniczniki w np. stat4seo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewel324 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Muszę przyznać, że choć samo narzędzie positionly testuję od kilku dni i wypada bardzo dobrze na tle konkurencji pod względem integracji z GA i czytelnych statystyk - 500 fraz za niemalże 300 zł miesięcznie to absurd. W niższej cenie konkurencja oferuje nawet 5000 fraz. Owszem wiąże się to wtedy z ograniczeniem do 500 domen, ale wydaje mi się, że nie jestem jedyną osobą, która pozycjonuje strony na znacznie więcej fraz, niż średno 10/domenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewel324 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Odnosząc się do mojej powyższej wypowiedzi, muszę przyznać, że dla niestandardowych potrzeb Positionly oferuje naprawdę korzystne rabaty Dzisiaj podjęłam na podstawie dłuższych negocjacji decyzję o zakupie narzędzia, które do tej pory w wersji testowej sprawdziło się znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.