gphp Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Chciałem bardzo serdecznie podziękować za porady odnośnie pozycjonowania- szczególnie odnośnie dziennej ilości wpisów do katalogów. Nie ma to jak pośmiać się z rana Jak to szło? Prowadził ślepy kulawego? Normalnie loża ekspertów Skoro tak twierdzisz, musiałem chyba brać udział w Twoim kursie dla początkujących pozycjonerów. W dzisiejszych czasach tworzy się multum pseudo agencji SEO, wykładowców i pozycjonerów. Nie można żyć tym stereotypem, że jeśli przeczytałem jeden poradnik dotyczący pozycjonowania i SEO to jestem już najlepszy i wiem wszystko. De facto znam tylko jednego najlepszego wykładowce wiedzy na temat pozycjonowania i optymalizacji i tutaj Cię zaskoczę, nie mam na myśli Ciebie Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 gphp tam ci rade nie fikaj i nie pogrążaj się dalej, bo swoja postawa tylko dajesz do zrozumienia swoim potencjalnym klientom że nie masz pojęcia o tym co oferujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 To ja mam krótkie pytanie. Czy jak kupię od Ciebie katalogowanie 1500 wpisów (tak jak w stopce) to dostanę raport po 75 dniach, (bo tyle będzie trwało dodawanie jeśli przyjmiemy 20 wpisów na dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 nie mam na myśli Ciebie pewnie bo masz na myśli... siebie dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 @Joland nie, w niedzielę limi wzrasta do 25 katalogów dziennie Bardzo śmieszne, prawie tak śmieszne jak Twój cytat w sygnaturze. Nie myślałeś nigdy o karierze komika? Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 zostaw cie jego..... nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie zamierzam cytować się z tobą, bo nie ma sensu - rozumiem, że chodzi tutaj tak bardzo modne bezstresowe wychowanie i nie przyjmujesz krytyki i wiesz lepiej. Podpowiem ci tylko, że jak masz nową stronę to Google nie musi wcale się o niej dowiedzieć poprzez katalogowanie , jest znacznie więcej i o wiele bardziej skutecznych metod. GRATY TOPU - jak się z tym czujesz? Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie zamierzam cytować się z tobą, bo nie ma sensu - rozumiem, że wchodzi tutaj tak bardzo modne bezstresowe wychowanie i nie przyjmujesz krytyki i wiesz lepiej. Podpowiem ci tylko, że jak masz nową stronę to Google nie musi wcale się o niej dowiedzieć poprzez katalogowanie , jest znacznie więcej i o wiele bardziej skutecznych metod.GRATY TOPU - jak się z tym czujesz? Ale czemu nie można by dać znać Google, że nasza strona istnieje poprzez katalogowanie? Bardzo tani i najskuteczniejszy sposób. Taka jest moja opinia, wiadomo każdy mieć swoją opinię na ten temat, szanuje to. nie mam na myśli Ciebie pewnie bo masz na myśli... siebie Niestety się mylisz. Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Śmieszne to są teksty typu "dodawaj do max 10 katalogów dziennie, bo przyjadą panowie z google i spuszczą Ci łomot" Żeby być sprawiedliwym, zaczynając przygodę z pozycjonowaniem też brałem sobie do serca takie limity, ale z biegiem czasu, nabierając wiedzy i doświadczenia wiem, że takie wydzielanie ilości katalogów na dzień jest zwyczajnie śmieszne Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Śmieszne to są teksty typu "dodawaj do max 10 katalogów dziennie, bo przyjadą panowie z google i spuszczą Ci łomot" Żeby być sprawiedliwym, zaczynając przygodę z pozycjonowaniem też brałem sobie do serca takie limity, ale z biegiem czasu, nabierając wiedzy i doświadczenia wiem, że takie wydzielanie ilości katalogów na dzień jest zwyczajnie śmieszne Kto tu mówi o jakimś łomocie? Po prostu "Panowie z Google" nałożą na Twoją stronę filtr i będzie pozamiatane. Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 @gphp jakoś do tej pory nie założyli Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Kto tu mówi o jakimś łomocie? Po prostu "Panowie z Google" nałożą na Twoją stronę filtr i będzie pozamiatane. Jakby tak było. To bym w ogóle nie katalogował swoją stronę, tylko wyciął całą konkurencje która zajmuje mi moją frazę na która chcę być w topie. Weź pod uwagę, że Google nie za indexuje wszystkich Twoich wpisów katalogowych w ciągu jednego dnia. Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam. Katalogowanie jak najbardziej ma sens gdyż jest to bardzo popularna i najskuteczniejsza metoda pozyskiwania linków [...] Zalecana ilość dodawanych wpisów to 10-20 szutuk dziennie. Chciałem wziąć u Ciebie 2k wpisów to będziesz je dodawał 200 dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ja tam i tak wolę być przezornym i nie nadużywać liczby wpisów. Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Kto tu mówi o jakimś łomocie? Po prostu "Panowie z Google" nałożą na Twoją stronę filtr i będzie pozamiatane.Co do tego typu filtrów to jest to raczej wątpliwe, bo w ten sposób zlecając blasty można by się pozycjonować po przez eliminowanie konkurencji. Za to całkiem możliwe jest to, że nie spowoduje to filtra, ale linki będą ignorowane zwłaszcza prowadzące z serwisów o określonej budowie których przyrost nastąpi w szybkim czasie. By linki wpływały na pozycję trzeba je zdobywać w odpowiedni sposób, ale to już całkiem inna beczka HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.