Sigmeo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wydawało mi się, że kiedyś był naprawdę ciekawy temat z listą blogów, które warto poczytać, ale szukałem w dziale pogaduszki i albo słabo, albo go nie ma... Możecie podać linka do tego tematu? A jeśli go nie ma to może uda nam się zebrać wspólnie jakąś porządną listę literatury internetowej na przyszłość? Ja w swoich RSSach mam: Blog Cezzyego Blogi Kominka Blog Shpyo Blog Lexy Blog Zgreda Moich ulubieńców czyli jakzyc.wordpress.com Znacie jeszcze coś ciekawego? Niekoniecznie z branży IT Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów. Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Niekoniecznie z branży IT Polecam blog koleżanki z forum chociaż moje komentarze nigdy nie przeszły tam moderacji Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lament.pl Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Regularnie poczytuje blogi Cezzego i Zgreda Drukarnia Rzeszów Tanie Plakaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A ja polecam blog kolegi z forum: https://webmasternet.pl/ Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja polecam blog 30latka: www.30lat.blogspot.com I coś z kategorii podróże, ale ujęte w bardzo wyjątkowy sposób: www.paragonzpodrozy.pl boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Veal, dziękuję za miłe słowa ;-) Jak to nie przeszły? U mnie raczej wszystko przechodzi moderację - chyba że jest to zbitka wulgaryzmów ;-) Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adieu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jako osoba bliiiisko związana z motoryzacją czytam i polecam Blogomotive.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @bunitas, to Ty jesteś babą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @bunitas, to Ty jesteś babą? minus pierdyliard za brak spostrzegawczości Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @bunitas, to Ty jesteś babą? Litości... Mniejsza, że nie wiedziałeś ale jak Ty do kobiety możesz napisać baba? No, chyba, że gustujesz w babach a nie w kobietach no to koko spoko e: po tym tłumaczeniu przestaję się już dziwić Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A czemu nie? To obraźliwe stwierdzenie? Możecie nazywać mnie chłopem jak chcecie. Nie mam nic przeciwko. @Beer, przyjąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 U mnie raczej wszystko przechodzi moderację - chyba że jest to zbitka wulgaryzmów W takim razie możliwe, że moje IP jest na jakiejś spamliście i któryś z pluginów od razu je wycina Może następnym razem się uda. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 "Nie babą tylko młodą singielką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kasperek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Planeta SEO Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @D_S, ten tekst jest bezcenny na tym forum PS Przepraszam @bunitas, jeżeli Cię uraziłem tą "babą". Przyznam, że nie wiedziałem. Już się kiedyś z tym problemem na forum spotkałem, że w profilu (tym wątkowym nie była wskazana płeć). Przez to nie wiesz z kim gadasz :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.