Trzyxszesc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam ! mam do Was ogromna prosbe . Chcialbym zakupic jakies programy pozycjonujace mnie w google . Wiem ,ze jest wiele programow tego typu jednak nie znam sie na tym, co nie znaczy ze nie wiem jak dzialaja i jak z tego korzystac Prosilbym Was o nazwy najlepszych programow jakie znacie ktore - dodaja strone do stron whois -pinguja posty -automatycznie pisza komenty na blogach tematycznych -komentuja roznego rodzaju strony - i inne opcje prosilbym o nazwy programow ktore jestem w stanie kupic , na xrumera jeszcze mnie nie stac . Najlepiej takie ktore testowaliscie i wiece ,ze dzialaja naprawde swietnie . Chodzi o rynek zagraniczny , polski mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Z własnego doświadczenia wiem że nie od kupna programów powinno się zaczynać ale od nauki i własnych doświadczeń a jak już trochę popracujesz w tym temacie to już będziesz wiedział czego ci potrzeba MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 kocham takie posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmeo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A znasz podstawy SEO chociaż? Bez tego naprawdę narobisz sobie krzywdy takimi programami ;f Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów. Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Najlepiej takie ktore testowaliscie i wiece ,ze dzialaja naprawde swietnie . Chodzi o rynek zagraniczny , polski mnie nie interesuje Jak zagraniczny to Chińczyk v1.0 Na polski rynek: autozapie...cz v.IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Faktem jest że brakuje topicu z listą najlepszych narzędzi typu: Katalogowanie - program A - cena / ocena użytkowników (1-10) - program B - cena / ocena użytkowników (1-10) Backlinki - -||- Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jak nie wiesz jakie to programy to skąd wiesz jak działają i jak z nich korzystać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Chcialbym zakupic jakies programy pozycjonujace mnie w google . a ja kocham to stwierdzenie, programy wspomagają pozycjonowanie, a nie pozycjonują za ciebie nie będziesz umiał z nich korzystać, to nic z tego dobrego nie będzie Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=10 Do wyboru, do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R.U.Sure Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zagraniczne: Xrumer, Scrapebox, LicorneAIO, Ultimate Demon, ZennoPoster, SEnuke X, Scrapejet, Link Farm Evolution, SliQ Submitter Polskie: Publiker, DonLinkage, SeoBohater, SeoADDER, OmniADD, OmniSPEED, SeoQuickAdder i wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 ...Wiem ,ze jest wiele programow tego typu jednak nie znam sie na tym, co nie znaczy ze nie wiem jak dzialaja i jak z tego korzystac No to wiesz już wszystko.prosilbym o nazwy programow ktore jestem w stanie kupic , na xrumera jeszcze mnie nie stac . Najlepiej takie ktore testowaliscie i wiece ,ze dzialaja naprawde swietnie . Chodzi o rynek zagraniczny , polski mnie nie interesuje Na początek G translator, darmowy. A jak sie juz dorobisz i będzie Cię stać, to ze swoja wiedzą na pewno coś znajdziesz. Powodzenia! - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witaj na forum Publiker + Scrapebox Tylko nie szalej i nie używaj Scrapboxa do komentowania strony $ Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tylko nie szalej i nie używaj Scrapboxa do komentowania strony $ naprawdę? jakieś testy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 prosilbym o nazwy programow ktore jestem w stanie kupic , na xrumera jeszcze mnie nie stac . Najlepiej takie ktore testowaliscie i wiece ,ze dzialaja naprawde swietnie . Chodzi o rynek zagraniczny , polski mnie nie interesuje kupić możesz sobie wszystko czego dusza zapragnie ale to tak jakby niewidomy kupił sobie SWD Dragunowa ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tylko nie szalej i nie używaj Scrapboxa do komentowania strony $ naprawdę? jakieś testy ? Taką radę dostałem gdy ja zaczynałem ze scrapeboxem. (Co nie znaczy że jestem jakiś fafarafa) Moim zdaniem jak ktoś nie używał jeszcze scrapeboxa to lepiej, żeby najpierw sam potestował na jakiś stronach zapleczowych. Strona $ nie jest przeznaczona do eksperymentów tylko do zarabiania pieniędzy;P Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.