Skocz do zawartości

Powiedzcie wszystko na temat tej strony....

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

chyba źle cenę oznaczono, powinien być przesunięty przecinek ze 149 na 14,90 wtedy by strona była dobra (zresztą to ta sama co w linku, to się nazywa markegint szeptany ;);) ahh te kobiety :P

a co do rozwiązania, to w dziale zlecenia są od tego ludzie :)

polecam marketing według zasad AIDA, bo na taką ładną fotkę, to tu chyba nikt nie poleci ;)

chyba źle cenę oznaczono, powinien być przesunięty przecinek ze 149 na 14,90 wtedy by strona była dobra (zresztą to ta sama co w linku, to się nazywa markegint szeptany ;);) ahh te kobiety :P

a co do rozwiązania, to w dziale zlecenia są od tego ludzie :)

polecam marketing według zasad AIDA, bo na taką ładną fotkę, to tu chyba nikt nie poleci ;)

wybacz, ale naprawdę się pytam o ocene strony, bo już nie raz coś takiego mi pomogło, a marketing szeptany o torebkach wśród mężczyzn niewiele wychodzi wiec nie wiem o co Ci chodzi

Nie wiem czy taki szeptany, bo się autorka tematu wcale nie kryje z tym, że to jej strona... ;) Bo i po co?

Co do strony, to moim zdaniem ten slider jest zdecydowanie zbyt duży...

co do slidera to zauważ że większość stron modowych, z ubraniami czy butami mają takie duże slidery, a nawet większe...

mam na myśli tutaj nowoczesne strony, najczęsciej jest menu w orientacji poziomej, żeby Klient nie musiał szukać kategorii po stronie, a poniżej duży slider.

a to ci faceci żon nie mają ;) partnerek, konkubin, kochanek..? już chyba z 3 raz pani taką dyskusję zaczyna, wtedy było o paragonach :P teraz o stronie ;) zwłaszcza, że to sklep z Poznania, a właścicielem jest mężczyzna, czyli to raczej on powinien się tym zainteresować ;)

i proszę pamiętać, w tym kraju nie ma nic za darmo ;) sklep jak sklep :) tylko ceny z kosmosu na festynie takie po 15 zł można wyciągnąć ;)

jak dla mnie ceny przyzwoite - nawet powiedziałbym atrakcyjne, biorąc pod uwagę, że np moja narzeczona ostatnio oglądała w sklepie torebkę za 500zł ;)

co do strony - typowa modowa strona (ciężka). Zauważyłem, że brakuje znaczników h1, h2... Ja bym wywalił ten pasek z lewej facebook, kontakt i sprzedaż hurtowa bo na małym monitorze (nie wiem jak na dużym) chowa się pod slidera a z kolei przewijając na dól strony zasłania tekst. I ostatnia moja uwaga, mianowicie po kliknięciu na logo powinno nas przenosić na stronę główną - przynajmniej mi wtedy wygodniej się przegląda stronkę. Reszta tak jak już ktoś napisał, w dziale zlecenia, bo zapewne tutaj nikt naprawdę "ogarnięty w temacie" Ci nie podpowie.

Pozdrawiam

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

a to ci faceci żon nie mają ;) partnerek, konkubin, kochanek..? już chyba z 3 raz pani taką dyskusję zaczyna, wtedy było o paragonach :P teraz o stronie ;) zwłaszcza, że to sklep z Poznania, a właścicielem jest mężczyzna, czyli to raczej on powinien się tym zainteresować ;)

i proszę pamiętać, w tym kraju nie ma nic za darmo ;) sklep jak sklep :) tylko ceny z kosmosu na festynie takie po 15 zł można wyciągnąć ;)

generalnie to nie Pana sprawa kto czym powinien się zajmować. Po Pana wypowiedzi mogę przypuszczać że PAN tej żony/kobiety/kochanki nie ma skoro jest Pan tak zgorzkniały.

moja narzeczona ostatnio oglądała w sklepie torebkę za 500zł :) to z taką to bym nie był, wolałbym aby zakupiła 200 par stringów (po 2,50;) i co chwile zakładała inne ;)

Po Pana wypowiedzi mogę przypuszczać że PAN tej żony/kobiety/kochanki nie ma skoro jest Pan tak zgorzkniały.

pewnie, że nie , nie stać mnie ;) korzystam z profesjonalnych usług w zakresie zaspokajania egzystencjalnych potrzeb ;) są nawet rabaty dla stałych klientów ;)

sumując torebka za 149 zł- godzina full serwis opcja :P

sukcesu nie będzie przy handlu typu najpierw zapłać potem zamówię ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

moja narzeczona ostatnio oglądała w sklepie torebkę za 500zł ;) to z taką to bym nie był, wolałbym aby zakupiła 200 par stringów (po 2,50;) i co chwile zakładała inne :P

pewnie, że nie , nie stać mnie :P korzystam z profesjonalnych usług w zakresie zaspokajania egzystencjalnych potrzeb ;) są nawet rabaty dla stałych klientów ;)

sumując torebka za 149 zł- godzina full serwis opcja ;)

Napisałem "oglądała" więc czytaj ze zrozumieniem ;)

Co do godziny za 150zł to chyba "kiła full serwis" :)

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności