Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Virusek, odezwij się na email, adach44 tomek dobzre prawi tylko takim sposobem można uzyskać najlepsza akceptacje. Jeśli jechać z listy gdzie katalogi są posortowane po krajach wtedy lepiej robić opisy w języku katalogu oczywiście.

Nie zapominajcie o używanie proxy, najtaniej w ProxyMarket.pl wychodzi. Bo admini często banują IP

witam,

kupione przez refa, czy ja otrzymam soft emailem ?

Virusek pisze że czeka na soft, a ja juz dostałem dane (login i password) wraz z info że mam pobrać triala i aktywować,

(Enter the login ID and password into SliQ Submitter's registration dialog

in order to unlock your trial copy.)

- chyba że coś zle zrozumałem.

również polecam ten soft, na jakiejś liście, chyba podobnej do MaxPan'a, wygrzebanej z jakiegoś forum (ok 2500katalogów) po 2 tygodniach mam ok 700 dodanych wpisów, najpierw jade OCR'em sliq'a, potem Captcha Sniperem x2 , a na samym końcu deathbycaptcha ;)

no i warto napisać sobie skrypt do szukania swoich wpisów, żeby je jakoś podlinkować dodatkowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności