Skocz do zawartości

Rich snipet hurtowo

Margrabia

Rekomendowane odpowiedzi

tego nie wkłada się do każdej podstrony tylko jednorazowo w skrypt. jest to proste - opisałem to na swoim blogu w artule i rich snippetach. Ten sam motyw można wykorzystać w SEOKAch.

W katalogu Generała da sie prosto to wykonać o ile "gwiazdkowanie" jest dostępne również z poziomu skryptu jako wartość aby było można przesłac ją jako zmienna do Snippeta.

Jednocześnie należy uważać, ponieważ zła implementacja czy tez niewłaściwe wykorzystanie snippetów skutkuje ich brakiem i może skutkować problemami z katalogiem np ban. Dodatkowo: Google samo zalapuje snippety o ile uzna to że są pomocne na witrynie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Myślałem że każda podstrona będzie miała oznaczenie, fajnie że nie trzeba tego robić oddzielnie. W liksorze zauważyłem że nie które strony które mają dużo więcej ocen wcale nie maja snipetów a te co mniej mają je, w takim razie jakie są kryteria g. aby takie warunki spełniać ?

I jak dodać więcej tych mikroformatów oprócz gwiazdek . np. numer telefonu, email, inne dane zwłaszcza zależy mi na linku do mapki która jest na podstronie wpisu?

do admina nie ma tych przycisków dzięki, a w nie których tematach są tylko pod niektórymi użytkownikami.

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

już Ci mówię - to ustala Google.

Mikroformaty masz tu: www.schema.org - ja siedziałem nad tym kilka tygodni ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności